1

ben bu zamana kadsr 400 tl yi biraz geckin bir para kazandim. yani cogu zaman girmedim siteye. hicbir sekilde yarisma filan da kazanamadim ama bu zamana kadsr yine iyi bir kazanc yaptigimi düşünüyorum. yani bu iki kati kazanc etkinligi varken de biraz daha degerlendirmeyi dusunuyorum. yani ne kadsr fazla kazanırsam o kadar iyi benim icin suan. birde ben daha cok cdvap yazdim. cevaplarin daha fazla kazanc sagladigini bilen ve goren genelde cevap yaziyor zaten. ekimi ayinin son gunlerinde uye olmustum. 24 ekimde yani. hemen hemen kadim diyebiliriz aslinda. burada üye olan arkadaşların icinde de en eskisiyim. yani daha fazla kazsnc saglayabilmek icin bu iki kati kazanc etkinligini daha fazla degerlendirmek gerekir aslinda. bakalim dun oglen 1 de odeme talebinde bulundum, dunden bu yana iki kati kazsnc etkinligi devam ederken birseyler yapmaya calisiyorum.

0

ben de uzun zamandır burdayım şuana kadar 280 lira ödeme aldım. eskidem daha fazla siteye giriyordum şimdi çocuk var diye eskisi gibi giremiyorum gerçi dün ve ondan önceki gün aktfitim bugün daha az aktifim. akşamları işim gücüm çocuk o bu derken giremiyorum. yine de vakit buldukça buraya vakit ayırıyorum. sonuçta herkes kazanmak istiyor ve bu yüzden burada inşallah herkes iyi kazanır. iki kaz kazanç var şu an site baya aktif inşallah daha iyi kazanırız. bazen iyi kazanıyoruz bazen de hiç birikmiyor gibi görünüyor. gerçekten burada baya bir emek var kimse bunu inkar edemez. herkese bol kazançlar.

0

helal olsun güle güle harca bence yapan kazanıyor yani sizde yapabilirsiniz darısı bize bakalım bizde alalım yani . bende istiyorum buradan para kazanmak çünkü ihtiyacım var.

0

ben daha ödeme almadım ama inşallah güvenilir bir sitedir ödemeleri yaparlar

0

ben yeni yim daha almaya çalışıyorum........

1

tebrikler.. umarım ilerleyen dönemlerde çok daha güzel kazançlar elde edebilirsiniz. ben şuana kadar sorumani sitesinden 628 tl ödeme aldım. kasım ayından bu yana üyeyim. son zamanlar da çok fazla aktif olamadım. yeni yıla girdiğimizden beri hatta diyebiliri. yeni yıl bana tembellik getirdi galiba. :) eğer eskisi gibi uğraş gösteriyor olsaydım çok daha fazla kazanç sağlardım eminim. sorumani sitesi gerçekten çok güvenilir ve ödeme konusunda da hiç bir zaman sıkıntı yaratmayan bir sitedir. herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum ben.