2

artik isim veriyorum. nazli54 artik yeter ya.. azıcık cevap yaz. saçma sorularını görmekten bıktık. detaya bak?

para kazanamiyorsan sifreni ver, biraz crvap yazayim. kazanc oyle katlanmaz cunku. sifreni ver de bak cevaplarla nasil katliyorum kazancini. biraz nefes al ya... senin sorulsrini kimse cevaplamiyor bile. anla artik. beyin bedava modunda bile sorularindan kaciyotuz senin.

5 cevap
0

biri benim adımı vermiş yok artık şurda iki tane soru sordum ya ben o kadar çok soru sormadım arkadaşın gözüne tır kaçmış heralde.kac zamandır soru sormuyorum önce bir baksın da konussun ben öyle milleti gına getirtmiyorum.@mrs. blue

0

valla artik sorumani.. su arkadasa uyari mi veriyorsun, soru soemasini mi kapatiyorsun ne yapiyorsan yap artik ya. vallahi biktik yemin ediyorum. duman adli arkadas bunun yuzunden siteyi girmeyi birakti. yani sorumani artik gor bunlari. cogu kisi bu arkadssimizdsn rahstsiz. daha ne kadsr devam edecek boyle.

0

e ne yapalım para kazanıyoruz tamam şifremi verim kazan benim adıma o zaman para ben hiç yorumdan kazanamıyorun sizin gibi ama.

1

portakal çiçeği var. o da aynısı. hep ikisinin sorularını görüyorum ve bıkkınlık geldi. artık ne soracaklarını da şaşırdılar saçma sapan sorular soruyorlar.

2

aynen ben de seninle aynı fikirdeyim gerçekten çok soru soruyor nefes almadan soru soruyor yani aslında böyle düşünse yani cevaplar daha çok kazandırıyor mesela bazı sorularda yorma açık soruları cevap veriyorsun bir sorunun 3 katını kazanıyorsun birkaç gün beyin modu vardı gerçekten onun sorularını cevaplamaktan yani yorulduk zaten birçok soruları da cevapsız kaldı bazı sorularını internete bile araştırıyordum o sorulara cevap bulamıyorum yani internette bazı soruların cevabı bulunmuyor bence de biraz nefes alsın biraz cevaplara yönelsin diyorum ya da sorduğu soruya ilk cevap versin. yeni beni gerçekten bütün ana sayfayı nazlı 54'ün soruları kaplıyor.