1

üniversite okumadım çünkü henüz
lise okuyorum ama
üniversiteye gitmeyideçok istiyorum
konyada okumak istiorum mimarlık fakültesinde

1

iki üniversite bitirdim. biri örgün diğeri anadolu üniversitesi. şimdi ise anadolu üniversitesi engelli bakımı ve rehabilitasyon okuyorum. keşke daha iyi çalışsaydım odtü ye gitseydim.

1

iki universite bitirdim ben. biri örgün biri acikogretim universitesi. örgün okudugum universite istedigim universitelerden biriydi ama bölum degildi. son anda yazdigim bir bolum geldi. bu okudugum bolumden once kac tane turizm otelcilik yazmistim. hic biri gelmedi.

0

şu an lise öğrencisiyim ve sınava hazırlanıyorum okumak istediğim yer tam olarak belli değil iyi üniversiteler batı tarafında var ve ben batı tarafında yani istanbul-ankara o taraflarda pek okumak istemiyorum bakalım hayırlısı...

0

üniversiteyi istanbul plato meslek yüksekokulunda kazandım. ve okudum. ama tabi ki bir istanbul teknik üniversitesinde ya da 9 eylül üniversitesinde okumak varken benim ki çok kötüydü. oralarda okumak isterdim gerçekten.

2

hayır üniversite okumadım ama ben üniversiteyi okumak isterdim çünkü ben okulu yarıda terk ettiğim için öyle bir fırsatım olmadı yani şu anda elimde olsaydı yine üniversite okumak isterdim ve bir meslek sahibi olmak isterdim.