0

bulaşıkları biriktirerek bulaşık makinesinde yıkamak su ve elektrik tasarrufu bakımından her zaman daha avantajlıdır.

0

makine sudan deterjandan tasarruftur bence bu ikisinden değilse bile zaman tasarrufudur en önemlisi de bu bence elde yıkanan bulaşık aşırı zaman alıyor ve insanı çok yoruyor ama makine kullandığın zaman o kadar yorulmuyorsun

0

bulaşık makinesinde yıkamak hem zaman hemde su tasarrufu bakımından çok daha ekonomik oluyor. öte yandan bulaşık makinesindeki sıcaklık derecesinde elde yıkamak pek mümkün değil.

0

bence makinada yıkamak tasarruflu değil sudan tasarruf etsek deterjanından tasarruf edemiyoruz ve çoğu insan makineyi tercih ediyor çünkü elde yıkamak artık zor hale geliyor ve insanlar kolaya kaçmak için sürekli makineyi kullanıyor ama elde yıkamak daha tasarruflu deterjanı daha tasarruflu makinanın tuzu var deterjanı var parlatıcısı var suyu var vs daha yüksek bence o yüzden bence ağır değil kamat daha tasarruflu sudan tasarruf etmesek bile deterjanından tasarruf edebiliyoruz ama hangisini tercih edersin diye sorsanız tabii ki de makinayı tercih ederim

2

bence bu bulaşığın azlığı ve çokluğuyla alakalı bir durum. eğer bulaşığın azsa elde yıkamak daha az masrafsızdır. ama bulaşık fazla ise bulaşık makinesinde yıkamak daha az masrafsızdır.

0

bulaşıkları kesinlikle makinada yıkamak daha az masraflıdır. araştırmalar sonucu bu açıklandı zaten, elde yıkamaya çalışırken akıttığınız su miktarı, bulaşık makinasında tükettiğiniz su miktarından daha fazla. tasarruf için herkesi makinalarda bulaşık yıkamaya davet ediyorum :)

0

makinede yıkamak çok kolaylık. daha masraflı olsa bile tercihim o.