0

tecavüz olayları son yıllardapopüler olma durumu haline geldi tecavüze uğrayan kadınlar memleketimizde gitgide çoğalmaya başladı ve bunun önüne geçilmezse büyük felaketler geliyor demektir hele de çocuk tecavüzlerine bir önlem almak lazım tecavüz edilen kim olursa olsun tecavüz edeninöldürülmesi gerekmektedir bu her kim olursa olsun cezasını çekmek zorundadır bu konuda bütün kadınlar mağdur dur ne yazık ki bu ülkemizde gitgide yayılmaktadır onun için bu ve bu durumlarda acil önlem alınmazsa memleket daha kötü duruma düşecektir tecavüz eden kişinin milletin gözleri önünde öldürülmesi lazım ki bir daha ki sefere bu tekrarlamasın ve her bir her insana ders olacak şekilde cezalandırılması gerekmektedir artık serbest bir şekilde dışarıya çıkamaz olduk çünkü dışarının nefissiz insanların olduğunun bilincindeyiz korku içinde gezmek bizim içimize işlemiştir bundan dolayı tecavüze sonuna kadar hayır diyoruz

1

bence müebbet hapis yada hadım bir işe yaramıyor. zaten o insanların kaybedecek bir şeyleri kalmamış. bu cezalar ağırlaştırılmalı. insan küçük çocuktan ne gibi zevk alabilir ki en iyisi asma cezası ve daha ağırı yoksa bunlar bu şeyden vazgeçmezler.

0

kesinlikle hadım edilmeliler başka bir çözüm olmayacak bunlara .

0

bi güzel işgence edeceksin taa ki ölmeyi diliyene kadar sonra da atacaksın içeri bi müddet sonra idam edeceksin hemen öldürmek kurtuluş olur onun için

0

idam gelsin yada hadim gelsin onlara birdaha yaapmasinlar pislikler

0

hadım en güzel ceza yöntemi. ama tecavüz hadım dan daha hafif bir ceza olarak görüldüğü için bu yasa çıkmadı diye biliyorum. ne kadar doğru bilmiyorum detaylı bir araştırma yapma fırsatım olmadı açıkçası. ama eğer doğruysa ne denebilir bilmiyorum.

0

şimdi uygulanan cezalardan çok fazlası. demek caydırıcı gelmiyor cezalar ki suç oranında hiç azalma olmadığı gibi artış oluyor.

0

bu ülkede en can yakıcı yöntem hangisi ise, o uygulanmalıdır. hatta ilk önce kamu oyuna sunulmalı , en cazip gelen ceza direk hiç acımadan uygulanmalıdır.

-1

ben direk asılmalı diyorum asılmalı ki ibret olsun diğerlerine