0

sorulara cevap verip sorduğunuz sorulardan cevap alıp para kazanıyorsunuz

1

soru sorma ve mevcut sorulara cevap vererek kazanc sağlama temelli bir sitedir. sitede altın sorular adı üzerinde daha değerlidir ve fazla kazanç sağlar. bunun haricinde yeni yayımlanan az cevap alan sorular yüzde 5 ekstra kazanç getirir. kazancınızın soru basina ne kadar arttığını kazanç kısmından takip edersiniz bana gore en güzel tarafı bu. kazanciniz 25 tl ye ulaştığında odeme talebi kısmından talepte bulunursunuz. ve 3 iş günü içinde kazanciniz yatar.

1

hemen anlatıyorum.

sorumani bir soru - cevap platformudur.

1. kayıt olursun
2. soru sorabilirsin ya da sorulan sorulara cevap verebilirsin.
3. her soru belli sabit bir kazanç getirir.
4. cevaplardan elde edilen kazanç sabit değildir. cevabın uzunluğuna ve kalitesine göre değişkenlik gösterir.
5. sorulardan ve cevaplardan elde ettiğin gelirler birikir.
6. kazancın 25 tl'ye ulaştığında para çekim talebinde bulunabilirsin.
7. kazancın 3 iş günü içerisinde hesabına geçer.

bu 7 maddelik döngü, sen özgün içerikler ürettikçe ve siteye zarar vermedikçe sonsuza kadar devam eder. zeki ve uyanık olduğunu zannedersen anında seni buradan silerler. zehir gibi bir ekipleri var. ben bu kadar temiz iş çıkaran ekip görmedim ve duymadım.

0

kullanıcı açısından yaz kazan mantığı vardır.

0

sorumani sorduğun soruya ve verdiğin cevaplara göre para kazandığın bir platformdur. altın sorulara verdiğin cevapların getirisi daha yüksektir

0

ne kadar çok soru sorarsan ve ne kadar uzun cevaplar verirsen o kadar para kazanırsın. kazandığın para 25 tl olduğu an itibari ile çekme talebinde bulunabilirsin. ama çok fazla kasma kendini bir çok insan siteyi buglamaya çalışıyor. bol bol manasız sorular sorarak yarışmalarda birinci olup parasını alan arkadaşlarımız var.

0

sorular sorup cevaplarını alabileceğin yada sorulara cevap vereceğin bir site aynı zaman da bunları yaparak para kazanıyorsun.