0

iyi bir kaynana ise neden olmasin ki? sahsen kalirdim eger esimde orda kaliyorsa ve benide orada istiyor olsaydi kalirdim

0

ben kendisini seviyorum fakat evin içinde eşimle sarılara televizyon izlemek rahatça dolaşabilmek isterim ve kocamla evin içinde özgürce dolaşamamak istemem asla. bu sebeple kocamla yalnız yaşamayı isterim. insan büyüklerinin yanında eşiyle sarılarak ya da birbirine sokularak televizyon izleyemiyor. biz de eşimle uzak kalmak istemiyoruz. zaten çalışılıyor sabahtan akşama kadar akşam kısıtlı saatlerimiz oluyor.

0

sen kaynanamla bir ay boyunca yaşadım. neredeyse döveceksin o dereceye geldim yani benim kaynanam beş para etmez insan fesatin önde gideni ve kendi oğluna bile annelik yapamayan insan onun için ben onunla bir daha asla aynı evde yaşamam. çünkü aynı evde yaşanacak bir insan değil öleceğimi de bilsem onunla aynı ortamda bulunmak ve zaten kaç aydır konuşmuyorum. konuşmayacağım da yani o ölse bir damla gözyaşı bile atamam çünkü hayatımda onun kadar tesisat bencil bir insan görmedim ben kendi oğlunu bile sevmiyor diyebilirim ki;sonuçta annesidir tabii ki her kim seviyordur bana karşı öyledir bir şey diyemem ama annesinin gerçek yüzünü gördü benim kaynanam çok kötü bir insan hani keşke öyle olmasaydı onu annem gibi kabul etseydim ama maalesef öyle olmadı onun için onunla aynı yerde yaşayamam.

1

hayır asla düşünmüyorum. kaynanayla kaynanan da aynı evde oturmayı çünkü ev üstünde ev olmaz. çok fikir ayrılıkları olur . ayrıca normalde eşinle bir yere gitmek için haberleşir ken bu sefer izin istemek için ya da haberleşmek için bir kişi daha olur . o da kaynanan yani bir kişi daha da gideceğimi söyleyemem. ona isteyemem gayet rahat olmak isterim nasıl davranmak istediğimi görmesin de istemem. biraz dağınık biriyimdir. bu da onun kaldırmayacağını düşünürüm . yani o yüzden kesinlikle asla aynı evde oturmam kaynanamla insanlar annesiyle anlasamazken birde kaynanasyla anlaşamaz.

0

benim kaynanam benim 6 senelik sinif annem kucuklugumden beridir taniyorum gorumcemlede ayni siniftaydik haliyle onuda kucuklugumden beridir taniyorum esimin ailesi mukemmel bi aile kendi oz babam annem ablam kardesim nasilsa ayni sekiller bana ve biz suan ayri evlerde yasiyoruz ama her gun her saniye onlarla beraberiz bazen 2 hafta bazen 3 hafta bazen bir ay onlarda kaldigimiz oluyor ve biz bi gelin kaynana deilde arkadas sirdas dost gibiyiz bu yuzden yasayabiliriz ama tabi bi yandan da ayri yasamak isterim cunku ayri evde olunca kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ogreniyosun sorumluluklarini daha iyi biliyosun bence.

0

eğer kaynanam iyi bir insan olursa onunla aynı evde yaşayabilir ve ona saygı da hiçbir kusur etmem fakat eşimle beni birbirimize düşürecek eğer onunla oturmak istemem.kaynanam en azından çocuğuma da bakar ve bana yardımcı olur fakat geveze bir insan olursa eğer tahammül edebilecegimi düşünmüyorum.

0

hayır istemem açıkçası kendi annem de bile aynı evde oturmayı istemem çünkü evlenince herkesin kendi ailesi oluyor altlı üstlü oturabiliriz aynı apartmanda oturabiliriz komşu olabiliriz ancak aynı evin içinde eşinizden ve çocuğunuzdan başka birisiyle yaşamak size eziyet gibi gelebiliyor bu yüzden hiç kimseyle aynı evde oturmayı tercih etmiyorum tabii ki misafir olarak gelebilirler başımın üzerlerinde yerleri var bu herkes için geçerli misafir seven bir kimseyim ancak misafirlik bir haftadan çok sürmemeli diye düşünüyorum elbette ekstrem durumlar olabilir hastalıkta elbette daha fazla kalabilirler ancak normal zamanlarda ve ihtiyaç duyulmadığı zamanlarda bir haftadan fazla kalınmaması konusunda eşimle hemfikiriz diye düşünüyorum.