1

sorumani'ye çok çabuk alıştım, çünkü diğer arkadaşların da söylediği gibi benzer bir siteden geldik ve oraya göre daha kolaydı. anında kazanmak oldukça motive ediciydi. ben yeni yılda alışmakta daha da zorlandım. siteye yeni gelmiş gibi hissettim. yarışmadan yorulan arkadaşlar dinlenmeye çekildi, kazancı az bulanlar gitti derken siteye giresim, girsem de yazasım gelmiyordu. iki kat kazançla bunu aştık epey. umarım böyle sürer.

0

girdigim an diyebilirim. hemen aliatim. baska bir soru cevap sitesindrn gelmistim. ilk basta yazi puntolari cok kucuk gelmsiti. ona da birkac saate alistim.

0

2 ve 3 günde alıştım zaten güzel bir site herkese tafsiye ederim

2

sorumani sitesine hemen alışabildim.
yani hemen çözdum iki gün içerisinde .
aslında bir gün sürdü iki günde tamamen anladım .
teyzem ve kuzenim önerdi bana . bu siteyi buna benzer bir site daha üye olmuştum. şu an giremiyorum o siteye o yüzden biraz aşinalığı var bende .
bir de çabuk hemen çözüyorum uygulamaları siteleri o yüzden çok da zor olmadı sadece beyin bedava modunu tek anlamamıştım onu da sonradan anladım.

0

sorumani sitesinde ilk kayıt olduğum zaman yani bir gün içinde siteye alışabildinm ve sitenin birkaç özelliğini de anlayabildim ama yani tam olarak alışmak 3 gün sürdü sadece o zaman beyin modu vardı soru soramıyorum en çok kafama takılan yerde oradaydı sonradan çok güzel alıştım gerçekten çok güzel bir site eğer zaman kaçarsan güzel kazanırsın şu ana kadar ben 55 tl ödeme aldım parasını vaktinde yatıran ve gerçek para dağıtan bir sitedir alışması da çok kolaydır.

0

arkadaşımın tavsiyesiyle o site ile bu site gerçekten çok farklı ilkinde burayı beğenmemiştim iki gün sonra alışmaya başladım dedim uzun cevaplar verdikçe demek ki daha fazla kazanç elde ediyor. musun dedim ve alıştım ve bu siteye gerçekten çok sevmeye başladım. zaten site güvenilir bir site her zaman param düzenli bir şekilde yapmıştır gecikme falan olmadı normalde orada 3 iş günü paranızı yatacak diye yazıyor ama benim bir veya iki gün mutlaka yatmıştır 3 günü bile beklemedim diyebilirim. zaman falan almadı yani iki günde çok iyi bir şekilde alışmıştım siteye ama şu yılbaşı yarışmasından sonra siteden soğumaya başladım ama tekrar geri döndüm o da şu an 2 kat kazan çalışması olduğundan dolayı ama siteye her zaman da seviyorum ve severek kullanıyorum. çünkü burada para kazanıyorum evde oturduğun durumda en azından sigara param çıkmış oluyor.