0

yani karşımdaki insan beni anlayabiliyorsa tabii ki de duygularımı iyi bir şekilde ifade edebilirim. ama karşımdaki sen anlamak istemiyorsun. zaten ben ne kadar anlatsam da duygumu ifade etsem de o kişi beni anlayamayacak ondan dolayı normalde ama duygularımı hiçbir şekilde ifade eden bir insan değilimdir. yani kendi aileme bile sevgimi gösteremem biriyim çocukluğumdan beri hani benim için gerçekten de çok zor ama dediğim gibi karşımdaki insan anlarsa ben duygularımı zaten kolay bir şekilde anlaşırız ama anlayamıyorsun ben de anlatamam çünkü beceremem yani.

1

ben normalde karşımdaki insanlara kolayca duygularımı belli etmemeye çalışıyorum ama sevdiğim insanlara çok çabuk duygularımı kolayca dile getirmeye yetenekliyim.

2

evet duygularımı kolay ve rahat ifade edebiliyorum . sakin bir şekilde anlatıyorum .ve o da benim duygularımı ve ne anlatmak istediğini anlayıp onları duygularımı getire biliyorum.
bir şeyleri anlatma da zorlanma özellikle de duygularımı ama çok fazla duyguları ön planda bırakmayı sevmiyorum. çünkü duygular bana göre çok böyle boş geliyor biraz duygusuz bir insanımdır.

0

karşımdaki insanın beni anlayacağını eminsen ya da az da olsa beni anlayabileceğini inanmışsan duygularımı ifade edebileceğimi düşünüyorum ancak beni anlamayacağını düşündüğüm bir insana kelimelerimi sarf etmem düşüncelerimi anlatmaya uğraşmam kendimi bununla yormam açıkçası kimsenin de yormasını tavsiye etmem.
değerinizi bilen insanlarla oturup kalkın.