1
0

affetmemeliyiz ama insan sevgisinden alışkanlıklarından ve evlilik kurumunun zedelenmesi ya da tekrar kurmanın zorluğu nedeni ile affeder

0

ben olsam asla ve asla beni aldatan kişiye yüz vermem ve affetmem çünkü o kişi beni sevmiyor ama benimle evleniyor ondan sonra da gidiyor başka kişilerle evliymiş gibi beni aldatıyor yani farklı kişi seviyorsan neden biriyle evleniyorsun ki git onunla evlen veya evlendiğin kişinin hayatını bozma yani o kişi senin evleniyor seni gidip onu aldatıyorsun yani bu çok kötü bir durum olduğu için o kişinin hayatını mahvediyorsun ama senin için hiç de bir şey değişmiyor bu yüzden dolayı evlendiğiniz kişiyi asla aldatmayın

1

asla affedilmemeli.
eğer biri sizi aldatıyorsa kesinlikle affetmeyin.
çünkü bir kere yapan bir daha yapar. sevginizi suistimal ettiyse sizi bir kere ihanet ettiyse gözü başkasına gittiyse her zaman olur her zaman yapar . bunu her zaman ihanet ettiğinde bunu sizin tekrardan affedeceğini z düşüneceği için yine yapar. ve her zaman yapar o yüzden kesinlikle affetmemeniz gerekir.

0

eğer'ki gerçekten değer verdiğiniz ve yapılan aldatma aşırı büyütecek bir şey değil ise affedilir.

1

yani ben eşimi çok seviyorum ve canımdan bile çok seviyorum eğer bir gün beni aldattığını duyarsam o kadar sevmeme rağmen asla affetmeyeceğim çünkü yani bir kere affetsem kendime saygım kalmayacak.

0

aldatılan insan affeder mi? asla böyle bir şey mümkün mü ya o aldatan adam sürekli aldatmaya başlar seni. nasıl olsa beni her halimle seven karım var ne gerek var. bir şey olmaz diyip bir çok kadınla parasını yiyen. çocuğunun çoluğunun parasını veren. böyle insanları affetmeyin. lütfen. tepkinizi koyun ki bir başkasınada aynı şeyi yapmasın.

0

yapmış olduğu hataya ve o anki sağlık durumuna bağlı

0

ya ben hep böyle gerçekten pişman olmasını isterim.eğer bunu hissettirirse bana dönerim.bira soğuk davranırım ilklerden ama sonra yumuşarım ona karşı..

0

bence affedilmeli çünkü aldatmak öyle kolay bir şey değil sevginin bittiğinin ihanetin başlangıcıdır. ben kesinlikle affetmem ne kadar çok yoğun duygular hissetsen bile çünkü bu davranış gözardı edildiği zaman tekrarlama olasılığı artıyor ve karşıdaki kişi kendine güvenip bu duruma ile yönelebilir.

0

seven insan her şeyi yapar affet ama bir dahakine ver yolu gitsin...