0

en sevimsiz oldukları yaş ergenlik onu biliyorum. en sevimli yaşları da yeni yeni konuşmaya başladığı zamanlar çok tatlı oluyorlar belirgin bir yaş aralığı vermek gerekirse 1 ile 7 yaş arası iyidir zaten büyüdüklerinde işkenceye dönüşüyorlar. çocuk kendi çocuğun olduğu zaman daha çok sevilir herhalde ben bilmediğim için bişey diyemem .

0

bence dogduktan sonra her yasi her hali cok tatlidirrrrrr benim de bir oglum varrr o isterse buyusun gene de benim icin daha cocuk ve cok ama cok sevimli o kadar seviyorummmmm ki onun her haliniiiii canim o benimmm evlensede cocugu bile olsa o benim gozumde kucumencikkkkk candir o cannnn..

0

bebekken daha çok sevdirselerde kendilerini yaptigi hareketler olsun sirinlikler olsun çok severiz ama bence çocuklar her yaşta sevilir sevgi şevkat gösterilir çocuk evin neşe kaynağı

0

bence cocuklar her doneminde guzeldir 18 yasina varmayan yani buyumus olarak kabul edilmeyen cocuklarin hepsi tatlidir bunu yas grubuna ayirmamak lazim diye dusunuyorum cunku her cocuk ozeldir ve guzeldir. ama en cok sevilen yas araligi bence 0 ve 5 yas arasidir yani yurumeyi ogrendigi zaman konusmayi yeni yeni sokmeye basladigi zamandir ben o cocuklari daha cok severim benim yigenim var 1 bucuk yasinda cok tatli hadi gidelim diyor ben anlamiyorum ama annesi anliyor :d :).

1

çocuklar yürüdükleri zaman her şeyi yapabilir ve sinirlerinizi hoplatabilirler. ilk 2 yaş harika dönemleridir bence.

0

çoçuğun yaşı yoktur çoçuk çoçuktur çocuk her yaşta tatlıdır..

1

kişiden kişiye fikir ayrılıkları olabilir . ama bana göre 1 yaş ve 5 arası . çünkü herşeyi kapmaya herkesten birşeyler öğrenmeye başladıkları zaman . herkesi tekrar ettiklerinde ortaya çok samimi bir görüntü çıkıyor . yeni dişleri çıkmaya başladığı zaman , ilk yürümeye başladığı zaman özellikle çok tatlı oluyorlar .

2

cocuk her yaşta sevilir yas ayrımı olmaz onlar kadar beklentisiz saf güzellikte hic bir sey bulamazsınız herseyi beklentisiz sadece siz mutlu olun diye yaparlar ama keske herkes bu açıdan bakabilse keske birde bu pencereden gorebilse

0

bu kişiye göre ve çocuğa göre değişebilir bazı çocuklar vardır küçükken yani 1 yaşına kadar çok tatlı olurken bazı çocuklar vardır 7 8 yaşlarında bile çok tatlı bir hal alabilirler ama bazı kişiler vardır ki büyük yetişkinler yani 10 yaşında çocukları severken bazi yetişkinler vardır 5 yaşındaki çocukları hiç sevmezler bu yüzden bu soru çok öznel bir şey olmuş ama bence çocukların sevilme yaşı 1 buçuk 3 yaş arasıdır çünkü bir buçuk yaş öncesi çocuk hep ağlıyor annesi ve babası olmadan hiçbir şey yapamıyor ama bir buçuk yaşından sonra yürüdüğü için konuşmaya başladığı için daha tatlı bir hal alıyor bu yüzden benim görüşüm böyledir

0

3 yaş bence sevimlilik icin idaal bir yaş tabi her yaş ayri bir sevimlilik

1

bence 0-3 yaş aralığı en sevimli olduğu yaş aralığı.

1

çocukların en sevimli olduğu yaş emekleme ve yeni yeni yürümeye başladıkları zaman

2

aslında ben çocuklarım bebekken de çok seviyorum ve bebeklerin kokusuna bayılıyorum ama en tatlı yaşı yeni konuşmaya başladığı zaman ve bir buçuk iki yaş arası çok tatlı oluyor ve çok güzel konuşuyorlar ben en çok o yaşlardaki bebekleri daha çok sevimli buluyorum.

1

bebekleri zaten çok severim yaşı hiç önemli olmaz kaç aylık olduğu da ama çocuklarda ise iki üç buçuk yaş arası çok tatlı oluyorlar yeni yeni konuşmaları geliştiği için cümleleri çok tatlı oluyor ve hareketleri de.