0

burda kasti hiç bir durum yok sorumani ekibi burda kısa yazılar ile kimsenin kazanc saglayamayaci için böyle bir duruma başvurdular yoksa herkez kısa kısa cevaplar verir o cevaplardan asla ne bir şey ogrenilebilir nede kazanc elde edilebilinir uzun cevaplar vererek kazanmak daha karlı bence .

0

evet kuzenim dedi bu durumu bana ve gördüğüm kadarıyla sorulan sorularda da kısa cevap vereceğimiz sorular var. ister istemez sorudaki detayı yazıp cevap veriyoruz. biraz da olmuş sanki, en azından daha fazla kazanc saglayabiliriz.

0

aa öyle mi olmuş. hic haberim yok. demek ki o kadar kısa cevap vermemisim son zamanlarda.

0

ve ben bunu yazarken admin bey de cevap yazmış, aslında bizim kazançlarımızı da artırıyor bu olay, bence mantıklı :) bence iyi böyle

0

aslında baştan savma bit kaç kelime ile cebap yazılamamasını anlıyorum, doğru da bulıyorum. sonuçta karşıkığına bir kazanç elde ediliyor ve belli bir emek verilmesi beklenebilir.

ancak bazı soruların cevapları sorunun yapısı gereği bir iki keliöelik oluyor, fazlasını yazmak çok mümkün de olmayabiliyor. bu durumda sırf grekli karakter sayısınanulaşabilmek için soruyla ilgisiz şeyle yazmak sorunda kalabiliyoruz.

bu husus dilkate alınsa iyi olacaktır.

1

okuyor musunuz veya çalışıyor musunuz türü sorulara “haaaaaayyıırrr ookkkkuummuuyorum” türü cevaplar verilir artık, hazır olun. sırf karakter doldurmak için 20-30 tane nokta koyanlar da olacaktır. bilmiyorum bence gereksiz, ama admin bey öyle birşey yaptıysa vardır bir bildiği. ama işi zor, allah kolaylık versin admin beylere

1

bu konuda detaylı bir analiz gerçekleştirdik ve yazarlarımız ortalama olarak 37 karakter uzunluğunda metin girdisi yapıyor.

karakter sınırını yukarıya çekerek;

siz farkında olmadan bir cevaptan alacağınız minimum kazancı %33 oranında yukarı çektik. ayrıca daha fazla araştırmaya açık sorular için vereceğiniz cevapların kalitesinin artacağını gözlemleyeceğimize eminiz.

0

bence önemli olan kaç karakter yazdığın değil cevap verip vermediğindir.

0

bence mühim olanın en fazla girebilecek olduğumuz karakterin sınırlı olması. yarıda kalan cevaplarım oldu benim.