2

sorumani! sorhadi00 adlı üye hakkında hala bir şey yapmani bekliyorum?reklam yaptığı gibi bana küfür de etmistir. detay?

sitede o kadar admin var diyorsunuz ama size mesaj yoluyla ulasmama ragmen hala bazi konularda yetersiz kaliyorsunuz. bence bunu goz onunde bulundurun.

6 cevap
0

sor hadi sitesinde kazançlar düşük. ilk başlarda her şey iyiydi. yönetici de oldukça sitesi ile alakadar biriydi. şu an site abuk subuk moderatörlerin elinde oyuncak resmen. adamın da yönetim adına anladığı tek şey kod yazmak sanırım. reklam yapan üyenin iq seviyesi de olayı aydınlatmış gördüğüm kadarıyla. eğer sorumani düzenli biçimde ödeme yapıyorsa o siteden kat kat öndedir gözümde.

0

bana da reklam için mesaj göndermişti.hiç umursamadım.sonra bir baktım zaten banlanmış üye. küfür ettiyse iyi olmuş banlandığı.küfür neden ediliyorki? adam gibi konuşmasını mı bilmiyor demekki.

0

sorhadi sitesinin reklamini yapiyor kendince siteye uye cekmek istiyor ve hakaret ediyor birde dedogin gibi arkadasim site yonetimi bulsun ve bu kisiyi banlasin.cunku gecenlerde beni de rahatsiz etti beni reklam yapti anlamadigim nasil bu reklam yapiyor sitenin mesaj yazma yerine site reklami yapildihi zaman biz daha iyiyiz yaziyor ve gondertmiyor reklam yasap diyor nasil yazip gonderiyor anlamadim.site yonetimine mail attim ama bakalim cevap gelmedir daha hayirlisi bakalim diyorum ve iyi gunler diliyorum.

0

aynı kişi bana da mesaj atmıştı ve başka sitenin reklamını yapıp beni o siteye davet etmek istedi ve ben hiçbir şekilde cevap vermediğim için üst üste mesajlar atıp rahatsız etti baktı ben cevap vermiyorum sonra bana böyle bir kelime kullandığı beyinsiz sen cevap verene kadar seni rahatsız etmeye devam edeceğim ben de böyle bir soru paylaştığım gerçekten ben de çok rahatsız olmuyordum yani böyle şeylerin yasak olması gerekir bence o üyenin hesabını kapanması gerekecek o üye reklam için bu siteye geldiğinde hemen çıkıyor hesabına bakın doğru dürüst bir sorusu ve cevabı yoktur birkaç yer daha tanıdığım var referansım onlara da aynı mesaj göndermişlerdi onun amacı kendine referans yapıp para kazanmak da kimse ona kanmayın inşallah site yöneticileri en yakın zamanda onun icabına bakar.

0

ben de o arkadaştan 5 6 kadar mesaj aldım hiçbirinde umursamadım ama o arkadaşın haksız yerde referans kasmak amacıyla burada millete dolandırma söyle kandırmasına ben de pek uygun görmüyorum

0

bu kişi bana da mesaj atmıştı fakat cevap vermedim çünkü boş tenekeden çok ses çıkar cevap vermeyince zaten kendisi bir süre sonra yazmaktan vazgeçer ama bana hakaret etmemişti sadece 2 tane mesaj atmıştı bu kadar.