0

hayır pek kazanamadım. kolay yolları bir kenara bırakmamızı tavsiye edenlere ise birşeyler söylemek istiyorum. sen neden vazgeçmiyorsun? insanlar devamlı paraya ihtiyaç duyuyor ve zaman zaman bu ihtiyaç biraz acil veya biraz fazla olabiliyor. insanlar ek kazanç fırsatları kovalıyorlar.

0

oncelikle, evet defalarca odeme aldim ben buradan. kolay demeyelim biz ona. cunku sitede kopyala yapistir yapmak yasak. kopya icerik girmek yasak. bunlari yaptiginda banlanirsin. kopya icerik de internette yazan bir bilgiyi aynen burada soruların altına birebir yazmak. bir tarif mesela. olculerini de birebir yazarsan altina yapilisini kendin yazman lazim. onu da internette yazilani gecirirsen kopya icerik diye gecer. yani sitede ne yaziyorsan kendi cumlelerinle anlatman lazim. o yuzden ona dikkat ettikten sonra para kazanmaya baslarsiniz. birde sitede baya para kazanmak istiyorsaniz surekli aktif olmaya calisacaksiniz. aktif olmadiginiz zaman zor tabiki buradan para kazanmak. crvaplsra uzun cevap verirseniz kazansiginiz psrayi arttirmis olursunuz. cunku ne kadsr uzun cevap, o kadsr cok kazsnc demek.

0

inşallah kısa zamanda kazanacağım diye umut ediyorum kazanırsam eğer çok iyi olur bu paraya ihtiyacım var artık kredi parasıyla gecinemiyorum.

0

daha once bu platformdan para cekemedim yani nasip olmadi ancak su an 22 lira 15 kurus gibi bir rakama sahibim sitede ve 25 liraya tamamlamaya calisiyorum. bir de soyle bir sey var arkadaslar 25 lira olunca direk odeme talebi verecekseniz su sekilde verin, 26 yada 27 lira olunca verin cunku arkadaslar bazi cevaplariniz sacma veya yasakli ise silinebiliyor ve bakiyenizden dusuncede odeme talebi veremiyorsunuz 27 lira oluncada dustugunde 26 lira 25 liraya duser ve bu sayede odeme talebi verebilirsiniz. bide su var ki sitede ne kadar cok vakit gecirirseniz o kadar cok para kazanirsiniz kopyala yapistir yasak oldugu icin kolay yol mumkun degil.

1

burada kolay para kazanma vaadi yok. kopya içerik yasak o yüzden. emeğinizle yazarak, kendi özgün düşüncelerinizi belirterek kazanıyorsunuz. ama tavsiye verecek olursam cevaplara ağırlık vermeniz, çünkü soru sorduğunuzda sabit iki kuruş kazanıyorsunuz ama cevabınız ne kadar uzun olursa o kadar çok kazanırsınız.

uzun yazmak adına sadece harflerle cevap vermeye kalkmayın tabi, sitede ban sebebi.
keyifli sohbetler, bol kazançlar

0

evet daha önce buradan çok defa para çekiminde bulundum ve paramı aldım hesabıma yattı bu bakımdan güvenilir bir site içiniz rahat olsun. öyle kolay yoldan para kazanma diye bir şey yok yani siz çaba sarfederek emek harcayarak vakit öldürürerek kazanç sağalaya biliyorsunuz ancak soru sorarak veya sorulan sorulara verdiğiniz cevapların uzunluğu veya kısalığı na göre değişiyor sizin kazancınız. soru sorarak 2 kuruş kadar kazanç sağlıyorsunuz yani çok bir getirisi yok açıkcası ancak cevap vererek yazmış olduğunuz cevapların kısalığı ve uzunluğuna göre bir kaç kuruş daha yüksek kazanç sağlıyorsunuz. ayrıca site de bazen 2x kazanç sistemi oluyor bu 2x kazanç sistemi ile daha hızlı pars kazancı sağlayabiliyorsunuz. yani daha hızlı bir şekilde daha fazla kazanç sağlamış oluyorsunuz.

0

bol bol cevap yazıyorum ki bir an önce parayı çekebileyim. ilk önce asıl hedef olan 25 tl yi tamamlaya çalışıyorum. 25 tl olunca hemen talepte bulunacağım. eğer gerçekten para yatarsa sabah akşam yazarım. gerçekten para yatarsa ilk hedefim nisan ayında arabanın sigorta parasını çıkarmak. ardından ramazan bayramı için yol parasını kurban için kurban parasını çıkarmayı hedefliyorum

0

ben ilk etapda 1 hafta icinde 25 tl yapip cektim vede 3 is gunu icinde yatiyor.suan icin 40 tl gene oldu herkeze tavsiye ediyorum bende.

0

şu ana kadarki kazancım henüz para çekme seviyesine ulaşmadı.

0

kazanmadım yeni üyeyim inşallah kazanmaya çalışıyorum

0

emek vermeden yemek olmaz demişler .. bakalım bol bol soru çözmeye devam dilerim odeme alabilirim

0

hiç kolay kazanılmıyor ama sitenin platform kalitesini ben çok beğeniyorum sonuçta kendi fikrini beyan ederek onu kazanca dönüştürüp özgür bir şekilde yazıp insanların fikirlerine de ortak oluyorsun.

1

hiç bierşeye kolay ulaşamıyoruz bu hayatta. kazanan arkadaşlar var ama. benim de az kaldı, hesabıma para yara yatmaz size bilgi vereceğim.

1

sayın sokrates bey sanırım çok acelecisiniz. para kazanmanın kolay yolunu arıyorsunuz ama aradığınız cevabın burada olduğunu düşünmüyorum.

1

ben hiç ödeme almadım. henüz ödeme talebinde de bulunmadım. ama benzer bir siteden ödeme almıştım.

kolay kazanmak diye bir şey yok. :) emek vermek gerekiyor. ama burada altın sorulara ağırlık vererek daha fazla kazanmak mümkün.

0

kolay yolları bir kenara bırakmanızı tavsiye ediyorum. sinir bozucu yöntemler olabiliyorlar. şahsi tavsiyem ne kadar fazla zamanınızı sitede geçirirseniz o kadar kazancınız olur. baktığınızda size az gibi görülebilir ancak denildiği gibi damlaya damlaya göl olur. bir bakmışsınız ödeme talebinde bulunuyorsunuz.