0

bence okullardaki en zor ders matematik. yani cogu kisinin zorlandigi ders diye biliyorum matematiği ve ben de aynı zamanda zorlanıyordum bir zamanlar. nerede kaldı o zamanlar :). sınava gireceğiz diye korkuyorduk resmen çok zor soruyorlardı diye :d.

0

ben lise ikinci sınıf öğrencisiyim. şuan bakıyorum derslerime bence en zoru fizik. sözel dersleri başarabilmek için ezber kuvvetli olmalı. sayısal derslerde ise bol bol test çözüp farklı soru tipleri ile yakışılmalıdır. ben fizik dersini anlamakta zorlanıyorum ama mesel matematik dersini anlıyorum. burada da bol bol soru çözmek gerekiyor. hiç bir ders zor değildir. çalışılmayan ders vardır. benim inancım bu yöndedir.

0

çalışılırsa hiçbir ders zor değil ama ben fizik ve kimya derselirini sevmiyorum sayısalcı olmama rağmen, bir de sözelden de tarih dersini sevmem yani zor olduğundan değil de dinlerken öyle çok boş dinlerim sadece sınav zamanı ezberler unuturum.

0

okullarda öğrencileri en çok matematik, fizik, kimya falan zorluyor. benim, üniversitede en çok zorlandığım dersler radyolojik anatomi ve mikrobiyoloji’ydi.

0

bence matematik fen kimya fizik o gibi dersler çok basit aynı şekilde edabiyatta fakat ben tarih ingilizce gibi dersleri hayatta yapamam beynimi yoruyor sanki çokboş bilgiymiş gibi matematikte ise 1 formu ezberle 20 soru çoz fen de terimlerin anlamlarını bil yetiyo en zor ders tarih. ve ingilizce bence

0

çoğu ogrenci icin en zor ders matematiktir bende matematikte zorlandim ama herkes kadar zorlanmadim fizik kimya ve biyoloji dersinden nefret ederimdim ve hic yapamazdim bana cok zor geliyorlar ayrica ben meslek lisesinde okudugum icin meslek derslerim de cok zordu anatomiden cok korkardım hele ki farmakolojiden...