0

yanlış görüyorum. ne görüyorlarsa zaten ona merak sarıyorlar tüm çocuklar o yaşta çocuğun ne işi var böyle şeylerle. ebeveynler bu konularda çocuklara karşı daha hassas ve dikkatli olmalılar. daha yaşamlarının çok başındayken o yaştaki çocuklar bu şekilde atılmamalı hayata onları daha güzel yölere çekebilmek gerekir bence.

0

ben kesinlikle doğru bulmuyorum, teknolojiye ve sanal ortama aşırı bağlı olan gençler için çok üzülüyorum. 14-15 yaşındaki bir gencin youtube kanalında kesinlikle boy boy kendisini göstermesini kınıyorum. anne babaları daha duyarlı olmaya davet ediyorum.

0

takdirle karşılıyorum. bir iş yapmak, başarı elde etmek için çaba sarf ediyorlar. elbette çok yetersiz videolar ortaya çıkabiliyor ama zaten kötü hesaplar zamanla elenecektir.

önemli olan denemeleri, kendilerini geliştirmeye çalışmaları...

0

hayatlarını kolay yönden kazanabilmek sadece bu yaş grubu aralığında değil herkesin dikkatini çekmektedir. ancak bu yaş aralığı artık dışarıda oynamak yerine sürekli video izledikleri için kendileri de videolar yaparak para kazanmak ve insanlar tarafından sevilmek istemektedir.

0

hevesleniyorlar işte ünlü olmak para kazanmak için. o yaşlarda ki çocuklar da bu tür hevesler olur. zamanla geçer geçmezse de zaten iyi yerlere gelebilir.

0

artık çocuklar da gençler de kendini gösterme peşinde.