0

maça gittim galatasaray yenimalatyaspor maçına efsane paraydı güzzel harcadım allah razı olsun..

0

çektiğim para ile iskender yedim.22liraya iskender 3lirayla mısır almıştım.

0

bu siteden oldukça fazla ödeme aldım aldım fakat en son aldığım ödemeyi şöyle harcadım.ödeme miktarı 37 türk lirasıydı biriktirmiştim baya amma güzel para dimi neyse işte parayı çektim attım cüzdana gittim okula okulda arkadaşalrs yemek ısmarladım önemli olan sadece kendimizi değil başkalarınıda mutlu edebilmek paylaşmak güzeldir.

0

siteden aldığım en son para miktarı 25 türk lirası değeri neydi en son aldığım bu miktarı umursar almıştım ve güzel bir tadı var bir de gerisini nasıl harcadığını hatırlamıyoruz buradan aldığım parayı çekmek öyle bir zevkle geliyor ki çok iyi ve güzel oluyor herkese devam edin derim ve herkese bol kazançlar diliyorum.

0

ben buradan bir cok kez odeme talep edip parami cektim. ama en son cektigim 34 tl parami soyle harcadim. srkadasim nişanli benim. yine birkac tane ufak tefek birkac mutfak esyasi kalmisti. onlari aldim. iste cay kasigidir, recelligi filandir, girgir istedi girgir aldim. krema pompasi aldim(pasta filan yaptiginda sekil sekil desen verir.) yani oyle birkac ufak tefek esyasini aliverdim. hstta bugun baya ugrasiyorum iki kati kazanc etkinliginin son gunu diye.. cunku bu odeme talebinde bulunacagim parayla arkadasimla gezmelere gidecegiz. dedim bu seferkiyle de gezeriz diye. dedigim gibi aekadasim nisanli. bircok odemesi var suan. yakinda evlenecekler, bikah tarii almak kckn islemlere basladilar. malum onun icin bircok sey alip takside bagladi. bur yere kipirdayamiyor o yuzden. buradna son cekecegim parayla da alem yapariz desim. gerci alem yapacagiz dedigimde ne olur iste bir ortakoye gider ortakoy meydanda kumpir keyfi filan yapabiliriz yani. o kadar cok kazanc saglayamadim zaten. bu iki kati kazanc etkinligi de olmasaydı zaten limite yaklasamazdim kolay kolay.

0

en son aldığım 25 tl hala bankada duruyor diğerleriyle eşime pantolon aldım market alışverişi yaptım vesaire ne yaptığımı hatırlamıyorum açıkçası.

1

bu sitede 2 defa para aldım ben 1 defa 25 defa da 30 ama 25 daha kartta duruyor ve 30 da duruyor sadece bir kısmını çocukları markete götürüp bir şeyler onlara aldım biriktirmeye çalışıyorum ve 100 tl olunca markete gidip ev için gereken şeyleri almayı düşünüyorum.