0

evet şimdilik memnunum bakalim ilerde ne olacak inşallah güzel zamanlar geçiririm burada çünkü para kazanmak istiyorum ve kazandığım parayida almak istiyorum.

0

evet sorumaniden memnunum kazandığımız para alnımızın teriyle kazanılmış para haram değil yani helal.ödemeleri zaamanında yapıyor.çok fazla kazanamıyosun ama eğer öğrenciyse gerçekten çok işine yarıyor ayrıca internet sışında vir masradın yok internetide fazla yemiyor.

0

yeni üye olduğum için daha iyi mi kötü mü bilemedim zaman gösterecek.

0

daha yepisyeni uyeyim. okuyankurd'un referansiyla geldim siteye. suan icin tek sunu soyleyebilirim, anlattigi kadar var.

0

şuanlik memnunum ama ileridede inş memnun olurum.

-1

memnunum gerçekten. imla kurallarını ihlal eden kişiler ugurlanmış. cok hoşuma gitti. bir yandan da kendime bu konuda daha fazla çeki düzen verdim. kazançlar biraz daha artsa çok daha memnun olacağız.

0

evet memnunum. kendini geliştiriyor daha dogrusu geliştirmek için bir sürü yol izliyor ve bu konuda başarılı. sorulara kısıtlamalar getirildi. cevapsız soru kalmaması adına calişmalar yapıldı. yarışmalar düzenlenip kazanç arttırmaya çalışılıyor. yeni bir site ve kendini geliştirmek için bir çok yol izliyor. suan icin iyi gidiyor. :)

0

biraz önce mail yolu ile kendilerine bir sorunumu ilettim. bana verdikleri cevap çok hoşuma gitti. sanki ailemden birisi gibi bana yardımcı oldu. benim sorunumu çözdü. kazançlı ve eglenceli bir site olması zaten vazgeçilmez yapıyor. tüm sorumani ailesini seviyorum iyiki varlar

1

mertmete22 bence memnun kalırsın kazançlar iyi uzun cvplar verirseniz daha fazla kazanabilirsiniz bende yeni üye olmama rağmen gerçekten çok beğendim diyebilirim burada devam ederseniz iyi kazanç saqlar iz en azndan harcliqiniz çıkmış olur :) arkadaşlarıma da tavsiye etmeyi düşünüyorum. burayı hem diğer sitelerdeki gibi abazalar da yok sorumani ekibi iyi birine benziyor yani :) kopyala yapstr içerik kurallarına uyarsan daha iyi daha iyi olur yasakmış kopyala yapstr yapmak bende yaptığımda paradan düşüş sağladı seni uyarayim dedim bol kazançlar :)

1

şuan hala değerlendirme aşamasındayım, aslında rakamlar çok çok az , ama mantıklısı da bu gibi. onların yerine kendimizi koyarsak bizlerde yüksek rakamlar vermeyiz. kullanıcı olarak baktığımız için aşama yani ilerleme çok yavaş gibi duruyor. yinede empati yapmak lazım.

0

yeni üye olan yazarlardanım bende,şimdilik güzel gidiyor ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum.

1

memnunum. bu site minvalindeki diğer site çöp kaynıyor. ama sorumani buna müsaade etmiyor.

0

git gide kendisini geliştiriyor. sorulan sorulara güzel kısıtlamalar getirildi. artık önüne gelen seri halde aklına gelen her şeyin sonuna nedir soru eki sorarak akışı bozamıyor. iyileştirmelerin devam edeceği düşüncesindeyim. her geçen gün daha güçlü olacağız.

0

şimdilik memnunum her soruna anın da çözüm var, eğleniyorum da ayrıca para da kazanıyorum. bence güzel.

0

yeni üye oldum değerlendirme aşamasındayım.