0

27 yaşı olduğunu düşünüyorum çünkü eğer okuyorsa okul bitmiş ve kendine birazda olsa vakti ayırdıktan sonra evlenmek mantıklı gibi geliyor kulağa benim içim. bazı insanlar bu yaşın geç olduğunu düşünürler. hatta bazı insanlara göre kadınların bu yaşta evlenmeleri evde kalmışlık olarak tabir edilebilir. 27 yaşın uygun olduğunu düşünüyorum tabi ama insanın istediği kişiyle istediği yaşta evlenmesi en iyisi ve en mantıklısıdır.

0

evlenmek için 20 yaş altı olan kişiler hata yapmaktadır. ergenlik çağından yeni cıkmış bir kişinin bir aile kurabilecegine inanmıyorum. 30-35 yaş üstüde çok geç olmaktadır. bu yaşlarda birey kendini yaşlanmış bunamış hissetmektedir. onun için benim düşüncem 23-27 yaşları arasında evlenilmesinden yanadır. bu yaşlarda bireyler birbirini tanımaktadır. ve tam bir birey haline gelmişlerdir.bir bireyin gelişim dönemi 22 olduğunu düşünüyorum. 22-27 yaşlarında aile kurulması gerekmektedir bence.

0

ideal yaşı yok bunun bence. kişi kendini ne zaman evliliğe hazır hissederse o yaşta evlenebilir. yani sayı vermek çok saçma. şimdi 20 yaşında olup evlilik için hazır olanlar da var 30 yaşında olup evliliğe hiçbir şekilde hazır olmayan kişiler de var.

1

evlenmek için ideal yaş 22 ve 25 dir . eğer kendisi evliliğe ve sorumlulukları hazır hissediyorsanız olgun bir yaşta evlenebilirsiniz. onun dışında 20 21 li yaşlarda veya 20 den daha küçük yaşlarda evlilik bence kesinlikle risklidir . çünkü daha akli sorumluluğu yerinde değildir. o yüzden evliliği kaldırmaya bilir . ama zamanla 25 yaşında veya 30 yaşlarında evlilik gayet iyi gidebilir diye düşünüyorum.