0

ahlaklizligi daha da artiran bir uygulama

1

suyu çıkarılmış bir uygulama oldu artık. herkes ne kadar garip tavırlar içine giriyor, amaç ne demekten alamıyorum kendimi. her mecrada da karşıma çıkıyor sürekli reklamları. artık gereksiz olmaya başladı, belki bu kadar çok reklam vermeseler haberimiz bile olmayacak ama her yerden çıkıyor bir tik-tok videosu.

0

ülkemizde ki insanların eğitim seviyesini ortaya çıkaran bir program insanların yaşlarına bakmadan aldırmadan yaptıkları saçma sapan hareketler çok çok çok saçma bir program

0

ben artık çok sıkıcı bulmaya basladım. bi cok yerde karsıma cıkıyor. youtube,facebook,instagram ve hatta twitter’da bile karsıma cıkıyorlar. çok gereksiz bir uygulamadır benim düşüncem. egolu insanların hava atmak için yaptıgı bir video içerikleri oldugunu düşünüyorum. böyle videolar ceken kişilerin sayısıda oldukca üzüyor beni. instagram kesif bölümde gezerken aldıgım bir bilgiye göre türk silahlı kuvetleri dahil bir çok kişinin psikolojisini bozdugu gereksesi ile dava acilmış ve ülkede yaşaklanması düşünülüyormuş.

0

videolar eğlenceli falan da artık biraz sıktı ya. bir de youtube da girdiğimiz programlarda da surekli karşımıza çıkıyor.

0

benlik bir uygulama değil. ayrıca youtube'de reklamlarını görmekten bıktım.

0

her platform da sürekli reklam olarak karşıma çıkmasından çok sıkılmış durumdayım. evet güzel,başarılı da olabilirler ama sıkıldık .