0

sorumanı sıtesı gercektenpara verıyomu arkadaslar parasını çeken varmı gercekten ceken varsa bana yaza bılırmı bıraz uzun yazacam arkadaşlar yutube kanalı atacam pubg oynıyacam pubg son ıkı yıkın en populer bır oyunu oldu cıktı gercekten super bır oyun lakın son zamanlarda hılelı adamlar cok cıktı n-mesala hıleyle ucan adamlar bır turlu banlanmadı bazıları ıse yer tespıt yapıyor ve hıleye sınırlendım guncellemeden sonra bende hıle yaptım bır macta otuz kıl aldım sonra hesabım ban yedı burdan pubga tesekur ederım mıllet yapınca guzel ben yapınca ban ayıptır yaptıgı lakın guncelemeden sonra hıleler banlanıyo ınsallah her hılecının hesabı ban yer yoksa pubg artık hılecılerle dolar mesala wolfteam oynardım adamlarda hıle gurunce bende acardım ban rıskı hıc olmazdı nefsı mudafa gıbı olurdu o macta beraberlık olurdu yada cıhazı kasmayan kazanırdı şımdıye kadar pubukta cok desen cıkardım cok kıyafet cıkardım hepsı gıttı pubgta bır yer var oradan 400 metre uzaktakı adamı yıne oldurursunuz onu yutubede yayınlıyacam tabıkı orası kapansın dıye yayınlıyacam ben cok bıldırdım kapanmadı malesef cok kısı gırınce olur.

0

ben şimdiye kadar böyle bir mesaj almadım henüz.

1

bende aldım. sitede reklam yapmanın yasak olduğunu da bu mesajlara verilen cevaplarla bir kez daha hatırlamış oldum. ama adı üstünde özel mesaj insanlar dilediğini yazıyor size ulaşmak için. bu da referans kazanmak için uygun bir yöntem. bende başka sitelerde sorumani'yi paylaşıyorum ya da özel mesajla tanıtıyorum. üye olup olmamak sizin tercihiniz, cevap verip vermemek de.

0

bana da aynı siteden mesaj attılar adını vermek istemediğim bir site sorumani sitesinden özenilmiş bir içerik ile kazanç sağlıyoruz deyip oyuna düşürmeye çalışıyorlar çoğu arkadaşımıza bunlar rahatsız etti site yönetimine bunları bildirdi arkadaşlarımız bu kişiyi site yönetimi ile banladı hesabını kapattı hayır anlamadığım neden başka yerden gelip sorumani de reklam yapıyor gitsin kendi uğraştın yapsın.yani demek istediğim bunlara kanmayın ve benim fikrimce bir numara olan sorumani sitesinden ayrılmayın derim.

0

bende almıştım öyle bir mesaj ama mesaja bakmayı unutmuştum sonra can sıkıntısından siteyi karıştırırken billdirim kısmımıda mesaj olduğunu gördüm girdim baktım yazarın isminin üzerine tıkladım ama bu kullanıcı banlanmıştır uyarısı verdi sanırım o tür mesaj atanları banlıyorlar

0

ben hiç böyle bir mesajla karşı karşıya gelmedim ama referans olayı vardır büyük bir ihtimalle o yüzden sizleri de dahil etmek istiyordur kendi linkini paylaşacak ayriyeten para kazanma derdinde yoksa sizi nerden tanıyacak ki ben çok saçma.

1

evet benim de sorumani üzerinde bir yazar hem de bir birkaç defa mesaj bölümünde başka siteye davet etti ve ben hiçbir mesajına cevap vermediğim için en sonunda bana söyle bir kelime kullandığı istediğin kadar cevap verme beyinsiz sen cevap verene kadar seni rahatsız edeceğim o yazar sanırım şu anda bantlanmış çünkü ben soru olarak paylaştım ve şikayet ettim bir arkadaşla soru olarak paylaştı sikayet etti o günden beri artık o kişiden mesaj almadım başka bir şekilde yani bazen mesaj geliyor bir şeyler soruyor ama ben cevap vermiyorum çünkü burada kurallar açıktır ve herkes okuyup öğrenebiliyor bazılarına maçları belki sohbet etmektir belki başka bir şeydir mesaj bölümde mesaj yolluyor ama ben hiç bir mesaja da cevap vermiyorum sadece bir keresinde kendi referansıma cevap verdim o da bir şey bana sordu bildiğim için ona cevap verdim onun dışında birkaç mesaj almıştım ama rahatsız edici mesajlar değildi.

0

bana atmıyorlar. ben bu siteye başlayalı birkaç hafta oluyor. ama hiç öyle bir mesaj, bildirim falan gelmedi. neymiş acaba? bilgilendirirseniz sevinirim.

0

bana da attilar. bende o siteden hesabimi sildigimi neden bu siteyi bahsettiklerini sordum. kufurle karsilik verdiler. itibar etmeyiniz oyle kisilere. kendilerine karsi gelinince ancak kufur etmeyi biliyorlar. o site bueasi gibi degil. yapamazsiniz. hem soru onaylamasi var. yani zirt diyr soru soramiyorsunuz. cevaplarda da sinirlandirma var. seviyelere gore degisiyor cevap vermeniz. gerek yok. yakinda patlar o site.

1

bana da attılar sonra sormani00 diye biri ama çok fazla da uzatmadilar. birer sadece reklamı yapıp gittiler. onun dışında rahatsız olmadım .bu yaptığı reklamdan dolayı.

0

bana da attilar hatta bana adan kisinin adi sorhadi00 verdigi siteye kayit olmadım cunku sorumani kadar guvenilir bir site olacagini hic sanmiyorum reklaminda yasak.oldugunu ogrendim ya simdi gidip sorumaniye sikayet edecegim

1

aynen bana da aynı mesaj geldi. sorumani sitesi üzerinde reklam yapmak yasaktır. mesajı aldığınız kişinin kullanıcı adını sorumaniye özel mesaj yolu ile bildirip şikayet ederseniz hesabı engellenecektir. böyle şeyleri dikkate almayın bence ve cevap bile vermeyin. çünkü reklam tamamen yasak.

0

hayır bende olmuyor mesaj gelmiyor belki de yeni başladığım içindir

0

evet banada aynı mesajı attılar. ne kadar doğru bilmiyorum. ama soru mani kadar güvenilir olduğunu zannetmiyorum.