0

benim aklımda kalan bir ask-ı memnu ve kurtlar vadisin de aslan akbey karakteriydi . . onu da zaten herkes bilir . orada adnan karakterini canlandırmıştır. ask-ı memnudansa kurtlar vadisindeki rolü daha çok beğeniyorum .
oyunculuğuna diyecek sözümüz yok . hatta sunuculuk yaptığı kim milyoner olmak ister de var hafızamda. zuhal olcay in eski eşidir .
kayda değer aklıma gelmeyen bir çok karakter canlandırmıştır. benim nazarimda murat yıldırımdan daha iyi sunuculuk yapmıştır. bir kenan ışık olmasa da yeri doldurulamaz oluşu su götürmez bir gerçek . çok yönlü bir seslendirme sanatçısıdır . salon adamı ve operasyonel yöndeki derin adamları canlandira biliyorsa eğer. bu ikisinin arasındaki farkı görebiliyorsunuz eğer nasıl bir üstad olduğu konusunda onu elestiremeyiz zaten . kendisi ve haluk bilginer ülkenin hem sunuculuk hem komedi hemde oyunculuk bakımından ülkenin yegane degerlerindendir. yönetmen olarak herhangi bir yapımda görev aldım bilmiyorum ama olurda bir film veyahut bir sanat gösterisini yönetmeye karar verirse ilgimi çeken bir yapımı izleyecegime eminim . herhangi bi yapımda avrupa dan da kabul görmüş organizasyonlardan ödül alırsa toplumun önünü açmış ve arkasından gidenlere büyük bir katkı saglamis önünü açmış ve gidecekleri yolda büyük bir yapı taşı olacaktır . tiyatroculuk yönüne değinecek olursak oynadığı herhangi bir filmi izleme fırsatı bulamadım . bursa da tiyatro ağı pek fazla yaygın değil ama bursa'ya gelirse içinde bulacağı bir oyunu izlemekten keyif alacagima eminim .

0

süper baba ,deli yürek, aşkı memnu vb gibi dizilerde oynadı.

1

selçuk yöntem, ask-i memnu ve kurtlar vadisi isimli filmlerde rol almıştır.

0

selçuk yöntem'in günümüzde en çok bilinen oynadığı yapım aşkı memnu dizisindeki adnan bey'in rolüdür.