0

bence titiz olmak bir hastalik degildir.sadece biraz dafa fazla temizlik yapmaktir.bence hic bir sorun degil titiz olmak.temiz olmak haatalik deildir yani.bende titizim ama kendimi bir hasta olarak görmuyorum mesela.

0

titiz olmak bir hastalikdir ama bazilarinda hastalikdir cunku kimisi artik temizlik hastasi olur ve surekli her saniye is temizlik hic oturmaz bence o kadar abartiya kacmak cok fazla her gun gerektigi kadar temizligini yaparsin ve iki haftada bir kez de buyuk bi temizlik yaparsin budur. hersey abartisi bence can sıkıcıdir herseyi yerinde uygun yapmak en iyisidirrrrrrr.

0

titiz olmak hastalık değildir ama herseyin bir ölçüsü vardır aşırıya kacmamak gerekir.

0

titiz olmak hastalık değildir ama bunu abartmak hastalık derecesine getirebilir. temizliği gereği kadar yapmak her zaman iyidir ama bazı insanlar yaptığı temizliğin ise yaramadığını heryerde kir olduğunu zannederler bu en belirgin belirtisidir .

0

duruma göre değişir. her insanın temiz ve titiz olması gerekir fakat her şeyde olduğu gibi bununda fazlası hastalıktır. her 10 dakikada bir el yıkayanlar, günde 2 kere ev süpürenler örnektir.

1

hastalik derecesinde ki titizlikle evet hastalıktır . hastalıklı bir şekilde küçücük bir tozu bir de sorun ediyorsa bir tercih için tüm evi temizliyor . sen kendini her zaman kirli hissediyorsun ya da etrafa zaman kirli hissediyorsan bu bir hastalıktır .ama normal bir şekilde her yeri temizlemek gayette normaldir.