0

bu soruyu bende sormuştum . ve bence cevabı sevmek . sevilmenin bence hiçbir önemi yok ben sevmedikten sonra. düşünsenize çok çirkin birini seviyorsunuz önemli olan onun çirkinliği değil ki ; sizin sevmeniz

1

sevmek te güzel sevilmekte ama karşılıklı olunca tadından yenmez :)

0

sevmek sevilirken güzeldir .
sevmek ona bakmaya kıyamamak demektir . o mutsuz iken sizinle mutsuz olmanız demektir . erkek ağlamaz derler ya hani , erkek gerçekten sevdiği kadın için ağlar onun için herşeyi yapar .
sevilmek ise çok başka önemsenmek ne bileyim hava sogukken size kalın giyin demesi . hasta olurken yanibasinizdan bir an bile ayirlmamasi bu duygular çok başka . rabb' in herkesin karşısına böyle insanlar çıkarsın inşallah .

0

sevilmeyi kim istemez demiş şair ama şunuda eklemiş ama karşılıksız sevmediysen sevilmeyi anlamazsın diyede eklemiş.

0

ikisi aynı anda güzeldir. sevmek karşılıklı yapılan bir eylemdir. sevmediğiniz bir insan tarafından sevilmek sizi bunaltır. sevdiğiniz insan tarafından sevilmemek ise kırar. oysa karşılıklı severseniz birbirinize ilgi gösterirsiniz. hem verdiğiniz ilgi hem aldığınız ilgi hoşunuza gider. eğer karşılıksızsa ikiside kötüdür. karşılıklıysa ikisi de güzeldir.

0

bence sevilmek kadar güzel bir şey olamaz fakat bir insanın sizi sevdiğini asla anlayamazsınız ve tam olarak emin olamazsınız o yüzden ben sevmek diyorum çünkü sevdiğinize her zaman bilirsiniz sevildiğinden emin olamazsınız.

1

sevilmek daha güzel . sizi onemseyen seven deger veren birinin olmasi . sizi sürekli ilgilenmesi size sevgisini hissettirmesi çok güzel bir duygu.

0

her ikisi de güzel bir duygudur. insanlar her ikisini de tatmalıdır.

0

sevmek guzeldir cunku sevildiginden her zaman emin olamasin

1

bence sevilmek daha güzel. sizi seven,düşünen, değer veren biri var.her daim yanınızda size her konuda destek. daha bi insan ne isteyebilir ki.