1

nedense televizyonda çıkan reklamlardan olan şeyleri ben hiç kanaat etmiyorum çünkü ben kendi kendime diyorum demek ki bu satılmıyor ve iyi olmadığı için reklamını yapıyorlar ve satılsın diye genellikle ben kendi isteğine göre eşya alıyorum reklamlardan gördüğüm şeyleri almıyorum çünkü reklamlara pek fazla güvenilmiyor bazen satılmadığı için veya da yeni çıkan bir ürün için reklam yapıyorlar daha çok satılsın diye onun için her zaman kendi isteğine göre alışveriş yaparım.

1

reklamlar ilgimi çeker ama ürünü almam için tek başına yeterli sebep değildir. en fazla denemem sebep olur. beğenmezsem ve isteklerimi karşılamazsa bir daha almam. fiyat performans, içerik açısından değerlendirerek alırım.

0

televizyondaki reklamlara hic inanasim gelmiyor bana gore insanlari ayakta uyutuyorlar cunku cogu kisi magdur olmus bu durumdan internet uzerinde kanitlari var yani ben televizyon reklamlarinda gozuken seyleri almam ama ben su reklamlardan bahsediyorum, programlari kesen reklamlar boyle flash tv gibi kanallarda cikan reklamlardan bahsediyorum diger turlu dizi bitince cikan reklamlar falan onlarda sıkıntı yok onlar guvenilir ama dedigim gibi diger reklamlar guvenilir degil.

0

neye ihtiyacım varsa onu alırım televizyon çok fazla izlemem özellikle reklamları hiç izlemiyorum dayanamıyorum reklam izlemeye . hayatımda hiç reklam izlerken dur gideyim şu reklamdaki ürünü alayım demedim ihtiyaca göre şeyler alırım . örneğin 3 çift ayakkabım var. ve döne döne bunları giyiyorum. evet 3 çift göze az geliyor ama öyle . iyi marka ayakkabı alırım uzun süre kullanırım . 10 çift ayakkabı bana çok saçma geliyor. kıyafetim fazla yok diyordum ama varmış onlar ne ara o kadar oldu bilmiyorum. yıllar içinde çok fazla kıyafet olmuş bundan da rahatsızım ihtiyacım olmayan şeyi alınca rahatsız oluyorum.

0

tabikide kendi istegime gore reklamlara da bakarimda o kadar fazla degilllll reklamlara fazla guvenmem ve zaten gezmeye ciktigimiz zaman da goruyoruz

0

çoğu insanlar reklamların etkisinde onun için herkes reklamlarda neyin reklamı yapılıyorsa onu alıyorlar

0

daha önce de bu konudan bahsetmiştim sanırım. ama tekrar dile getireceğim. ben hiçbir zaman televizyonda gördüğüm reklamlardan hareketle bir ürünü tercih etmem. çünkü reklamların hiçbir gerçekliği yoktur bana göre. kim kanıtlayabilir reklamların güvenli olduğunu? her zaman bir tereddütte kalıyor insan. çünkü reklamlar neden çekilir? bir ürünü piyasada yaymak ve satış yapmak için yapılır. para tuzağı olma riski de vardır. ben hiçbir zaman reklamlara güvenmediğim için televizyondaki reklamlardan yararlanmam. kendi tercihime bakarım her zaman.

0

tabi ki kendi ustegim uzerine alirim maddi durumuma hangisi el verirse ve hangi urun hosuma giderse onu alirim reklamlara aldanabilecek salak birisi degilim

1

valla kardeşim ne yalan söyleyim bütçeme göre alıyorum. yani aldığım ürünün reklâmlarda görmeme gerek yok yeter ki bütçeme göre olsun.

0

çoğunlukla reklamlar sayesinde alıyorum reklamı ne kadar çok görürsem o kadar çok güveniyorum çünkü alınmasa o kadar çok reklam yapmazlar

0

artık televizyondaki reklamlar sadece dikkat çekici olduğunda aklımızda yer ediniyor. artık ağırlıkla ürünleri sosyal medya reklamları sonucunda düşünceme alıyorum.