0

ben bir şey anlamadım ki açıkçası 7 mart geçen aydı. ve fazla para geliyor mu onu da anlamıyorum o yüzden normal biçimde yazmaya devam ediyorum. bakıyorum ne kadar artmış mı diye her zaman yaptığım şey

0

ben yine her zamanki gibi ya son gününe denk geliyorum ya da bitmiş oluyoe. işte çalışan bir insan olunca pek ilgilenemiyorum malesef. işte böyle boş kaldıkça aralarda giriyorum. valla referansımla kayıt olan arkadaşım çok güzel çalışmış. onun o çalışmasıyla limiti geçmişim. yani şuan müşteri gelmese de biraz siteyle uğraşabilsem diyorum şuan. bakalım hazır limiti geçmişken de biraz daha yapayım öyle çekeyim diyorum. yine az buz para değil çünkü 25-30 tl. yine iyi kötü birşeyler yapılabiliyor bu paraya.

0

yani bugun bu iki kati kazanc etkinligi varken yapabildigim kadsr birseyler yapmay calistim. suanda da anasayfada hala iki kati kazanc etkinliginin duyueusu gozukuyor. sanirim gece 12 ye kadar. yani bu etkinlik bitene kadsr hic durmadan birseyler yapmaya devam edecegim. gerci etkinlik kalksa da yine biraz kazanc yapmam lazim. alacaklarim var. o paranin ustune ekleyecegim bu parayi da. bakalim bu 1 hafta icerisinde ne kadar kazanc yapabilirsem. umarim suan bu etkinligin son demlerindeyken resmen yardiriyorum diyeyim. yani 5 kurus fazlasi olmasi cok güzel olacak çünkü. ve umarim sitedeki yazar arkafaslarimiz bu iki kati kazanc etkinliginde doya doya kazanc saglamislardir.

2

elimden geldiği kadar çift kazanç etkinliğini değerlendirmeye çalıştım kardeşim. keşke biraz daha süreyi uzatsalar.