0

bende mutlu bir yuva.mutlu huzurlu bir yuvan varsa şu akar yolunu bulur zenginlikte emin ol gelir seni bulur zamanla.ama görüyoruz parayla saadetin olmadığını.

1

tabikide mutlu huzurlu bir evlilik tercihimdir. zaten şuan öyle bir hayatım var çok şükür. bilmeyen ve hayatta herşeyi para olarak gören insanlar var ne yazzikki . ben o tarz insanların maneviyattan bi habersiz olduklarını düşünüyorum maneviyatı bilen insanlar yasayan insanlar o değeri o mutluluğu o huzuru hicbir paraya değiştirmezler . bende öyle bir insanım çok şükür tabiki yaşamı devam.ettirmek için para şarttır. benim ihtiyaçların doğrultusunda olması yeterli.dir çok para insani bozar . ondandan bir çok değeri alıp götürür. ben bunun kanaatindeyim . benimle aynı görüşte olabilir yada olmayabilirsiniz. saygı duyarım tabikide ama bence doğru olan bu ve bu doğruluğa değiştirmem. para için mutsuz olmaya değmez. çünkü paran oldumu yapmak istediklerini yaparsın bir süre sonra onlardanda sıkılırsın ve iki mutsuzluk birden yaşarsın. buna değmez. maneviyatın güzelliklerini para ile elde edemezsiniz. o güzelliği yasamak için kalbinizde taşımanız lazım.

0

yüzyılın klişesi diyebilirim. iç güzellik dış güzellikle paralel olarak ilerleyen bir muhabbet. hickimse zengin olmayı huzursuz olmaya tercih etmez bu bir gerçektir. birbirlerini tamamlayan birkaç ayrı kalıptan biri sadece. aslında herkes cevabın ne olduğunu bilir, ancak laf olsun diye konuşur ya da safa yatar cevap ararlar. ne zaman sağlık veya huzur elden giderse insanlar o zaman asıl meselenin ne olduğuna kanaat getiriyor. tabii ki alımızda son model araçlarla gezerken aldatılmış veya sevdiklerimizi feci bir kazada kaybetmiş olmak istemeyiz. o zaman bunların dünyevi şeyler olduğu düşünülür. ancak her şey yerli yerindeyse para huzur ve mutluluk getirecektir. yani bunlar kombinedir. eğer bir seçim yapmanız gerekirse o zaman altınızda arabayla değil hayatını kaybetmiş belki eşinizle, belki anne babanızla olmayı tercih ederdiniz. kısacası hepsi bir arada mutlu mesut yaşarken kimse bunun ayrımını yapamaz. huzuru olmayan bir insan parasının olmasını önemsemez ve başka insanı ihtiyaçlar hisseder. maddi sıkıntılar yaşayan biri ise tam tersi her şeyin zenginliğe bağlı olduğunu düşünür çünkü onun için asıl eksiklik budur.