0

paypalda kurucu ortaktı sanırım sonra tesla sonra space x. keşke paypal kapanmasaydı türkiyede

0

bu şirketleri kurmadan önce paypal'ın ortak kurucularından biriydi.günümüzde çoğu kişi onu tesla marka araba üretici şirketi ile gündeme gelmiştir.

0

baris özcan’in videosunda paypal diye duymuştum

0

elon musk bu şirketleri kurmadan önce okul hayatınna devam ediyordu sonrasında ise güçlü bir şirket kurmuştu bu şirketten çok fazla kazanç elde ediyordu bu paraları biriktirip kendisine yeni güçlü şirket kurdu bu şirket ise araba şirketiydi elon musk araba üretti ve en sevdiği mucit nikola teslanın hayranı olduğu için nikola teslanın soy adını araba markası olarak kurdu bir zaman paypal şirketi düşüşe uğramıştı fakat araba şirketi tavan yapıyordu ve trilyonlar alıyordu en sonunda gene para biriktirdi paypal şirketide yükselmişti işler yoluna giriyordu küçüklükten beri istediği uzay istasyonunu kurdu ve bundan sonra hayatının geri kalanını zengin olarak geçirdi biliyormuydunuz elon musk küçük yaşta fakir bir ailede büyümüş fakat şimdi trilyoner ve zengin nerden nereye be ben umarım ki sizlere gerrekli biilgileri vermişimdir. iyi geceler.

0

solarcity amerikada bir enerji firması ve ayrıca uzaya araç göndermiştir elon musk
tesla motors kurmuştur elektrikli araba veya motor
paypal
falcon 9 roketleri
hyperloop ulaşım aracı 2013te bulundu
the boring company

0

zipz ve paypal internet banka şirketinin kurucusudur

0

yanlış hatırlamıyorsam paypal olması lazım.

0

paypal ın sahibi ve kurucusu diye hatırlıyorum

0

paypalın sahibi ve kurucusu diye biliyorum

0

paypal
musk 1999 yılının mart ayında bir çevrimiçi finans ve ödeme servisi olan x.com’un ortak kuruculuğunu yaptı. ertesi yıl x.com ile aynı büyüklükte bir açık arttırma sistemi olan confinity’yi bünyesine katarak paypal’ı oluşturdu.ekim 2002ye geldiğimizde paypal ebay tarafından $1.5 milyarlık hisse senedi karşılığında satın alındı.
spacex
musk üçüncü şirketi space exploration technologies’i (spacex), haziran 2002’de kurdu.şu anda bu şirketin ceo’su ve cto’sudur. spacex roket teknolojisinin durumunu ilerletmeye odaklanmış fırlatma araçlarıgeliştirip üreten bir şirkettir. şirketin ilk iki fırlatma aracı falcon 1 ve falcon 9 roketleri; ilk uzay aracı isedragon’dur.
musk’a göre uzayın keşfi insanlığın bilincini, korumak için değilse de, genişletmek için önemli bir adımdır.onun deyişiyle çok gezegenli hayat insan ırkının hayatta kalmasını tehdit eden şeylere karşı bir önlem olabilir.
solarcity
solarcity peter ve lyndon rive kardeşler tarafından temmuz 2006 yılında kuruldu , onların kuzeni olan elon musk güneş şirketi için başlangıç konsepti önerisiyle şirketin kurulmasına yardımcı oldu ve şirketin yönetim kurulu başkanlığına geçti. şirket günümüzde güneş panelinden şarj istayonuna kadar çeşitli amaçlar için kullanılan sistemleri tasarlamaktadır

hyperloop
elon musk, hyperloop aracını bizzat kendi tasarladı. tasarıma göre araç metro gibi tüneller içinden gidecek ve vakum teknolojsini kullanacak. ayrıca aracın enerjisi de güneş panelleri yardımıyla sağlanacak. projenin tamamlanmasıyla saatte 1200 km/h hıza ulaşması beklenen hyperloop ulaşımda yeni bir çığır açacak gibi görünüyor.

0

paypal adlı uluslararası online ödeme-banka bir şirketin kırucusuydu

0

elon musk ilkönceleri bir oyun tasarımı bile yapabilen biriydi. space x ve tesla'dan önce ise paypal'ın kurucusuydu.

0

kendisi dünya için fazla duyarlı sevdiğim bi yatırımcı abimizdir ve daha önceden paypalı da kuran kendisidir.

0

elon musk bu şirketleri kurmadan önce okul hayatınna devam ediyordu sonrasında ise güçlü bir şirket kurmuştu bu şirketten çok fazla kazanç elde ediyordu bu paraları biriktirip kendisine yeni güçlü şirket kurdu bu şirket ise araba şirketiydi elon musk araba üretti ve en sevdiği mucit nikola teslanın hayranı olduğu için nikola teslanın soy adını araba markası olarak kurdu bir zaman paypal şirketi düşüşe uğramıştı fakat araba şirketi tavan yapıyordu ve trilyonlar alıyordu en sonunda gene para biriktirdi paypal şirketide yükselmişti işler yoluna giriyordu küçüklükten beri istediği uzay istasyonunu kurdu ve bundan sonra hayatının geri kalanını zengin olarak geçirdi biliyormuydunuz elon musk küçük yaşta fakir bir ailede büyümüş fakat şimdi trilyoner ve zengin nerden nereye be ben umarım ki sizlere gerrekli biilgileri vermişimdirrrrrrrrr

0

elon musk bu şirketlerden önce paypalın sahibi ve kurucusuydu.

0

paypal şirketinin kurucusuydu daha sonra ise tesla

0

paypalın kurucusuydu diye biliyorum ve keşke türkiye de faaliyete devam etse

0

elon musk tesla ve space x firmasının eski firması paypal dır.

0

elon musk tesla, spacex ve paypal sirketinin kurucusuydu

0

zipz2 ve şuan türkiye de kullanımınyasak olan paypalın kurucusuydu