1

bebeklerde gaz sancısı olduğu zaman evde yapılabilecek doğal şeylerin başında rezene çayı geliyor, rezene çayı hem gazı alır hemde rahat uyumasını sağlar, rezene gibi kimyon ve anasonda işe yarar . hatta anason uyku için rezeneden daha çok işe yarar ama şunu unutmamak lazım ki anne emziriyosa anne de rezene çayı içmeli bebeğe gaz yapacak yiyeceklerden kaçınmalıdır nohut, fasülye, mercimek , bulgur bebeklere inanılmaz gaz yapıyor , çaylar dışında ayaklarını karnına itip çekip, karnına da zeytinyağı ile biraz masaj yapmakta bebeği rahatlatır.

0

nane limon herşey için iyidir onu denemek lazım

0

anason çayı iyi gelmekte ama bazı doktorlar bebeklere anason çayı vermenin zararlı olduğunu söylemektedirler.

0

bitkisel olanları söyleyeyim tecrübeli bi anne olarak ama gazlı bi çocuğunuz varsa bunlar pek işe yaramıyor. kimyon çayı, rezene çayı, anason çayı, zeytinyağı bi çay kaşığı, karnına elma yağı gazı biraz rahatlatabilir. ancak gaz damlası kullanmak şart olduğu durumlar da ortaya çıkabiliyor bebeği de kendinizde işkence yapmayan direk damla alın bunları ek olarak verin

0

kimyon ve anason alerji riski varmı yokmu doktorunuza danışmakta fayda var

0

biz kardeşim için anason kullanıyorduk hem gaz problemi için hem de uyku düzeni için iyidir ama falza kullanmamak gerekir.

0

kimyon ve rezenenin bebek gaz sancısını iyi geldiği soylenmektedir