1

en kaliteli telefon iphone diye biliyorum tabii ki iphone dan başka daha çok güzel modeller ve markalar var daha kaliteli markalar var mesela samsung kalitesini ben çok beğeniyorum .ve çok kaliteli bir markadır a7 telefon markası da çok iyi bir marka ama bunların arasında benim bildiğim kadarıyla en markalı ve en güzel telefon en kaliteli telefon iphone dur.

0

en kaliteli telefon markasının huawei olduğu belirtiliyor. ben yıllardır samsung kullaniciyim ve bana göre kalite olan marka samsung cünku başka bir arkaya gecmeyi dusunmuyorum

0

şuanda telefonlarda baya bir rekabet var.her geçen gün yeni özellikler ekleniyor.birde telefonu ne için kullanıcağınız önemli eğer oyun oynamak için bir telefon alacaksanız size tavsiyem huawei p30 pro almanız normal bir telefon alacaksanız samsung veya iphone almanız yeterli olacaktır.bence
1. huawei
2.xiaom
3.samsung
4.iphone

0

bu aralar huawei nin telefonları beğeniliyor. özellikle kameraları güzel. en son çıkan telefonunda 50x zoom özelliği var ve çok hoşuma gitti açıkçası. onun dışında fiyat performans ürünü olarak xiaomi de çok beğeniliyor. yüksek işlemcilere sahip oluyo ve oyunları kasmadan oynatıyor.

0

herhalde şu anda en kaliteli telefon markası huawei amerika bile huawei artık izin vermemeye onun işlerine karışmaya başladı o kadar iyi gidiyor ki huawei markası,şirketi amerika iphone samsung ona kafa tutuyor yani sizlere bile öneririm huawei markasını şu an bu yazıyı huawei p20 lite ile yazıyorum kendisi çok güzel bir telefondur hızlı bir telefon kamerası da çok güzel bir telefon ben seviyorum huawei bir şans verin iphone almayın iphone batsın size fazla para harcamanızı sağlamaktan başka hiçbir yararı yok iphone sadece duvar kağıtlarını değiştiriyorlar tabii bunu ciddiye almayın bu işin esprisi ama iphone çok bir şey yapmıyor telefon yeniliklerin de benim düşüncelerim bunlar iyi akşamlar.

0

birinci sırada olan apple dı ama son zamanlarda huaweı 1. lik sırasını apple ın eliden aldı diye biliyorum