2

sitenin bize sürekli 2x kazanç veya yarışma yapabilmesi için sitedeki reklamlara mı tıklasak? detay?

yani site ne kadsr cok kazanirsa bize bir o kadsr fazla 2x kazanc vrya yarisma yapacagini dusunuyorum. cunku reklamlara tiklamaktan dolayi site para kazanmakta. herkes siteye girdigi zaman 1 kere tiklasa yine guzel paralar kazanir site günlük olarak.

3 cevap
0

yani ben sitede surekli yarismalarin ve bu 2x kazanc etkinliklerinin olmasini isterim tabiki ama google'nin da siteye yatirdigi paralae vae arkadaslar malum. bu yatirilan para ne kadar az olursa birakin yarisma ve 2x kazanc etkinliklerini, kazanclarimiz duser. o yuzden yarisma ve etkinlikler bir yana, kazançlarımızın dusmemesi adina süreya girdikce reklamlara tiklamaya calisalim. ben gun içinde siteye iki üc defa giriyorum, o siralarda reklamlars da tiklamaya calisitorum. sizde siteye girdiginiz gun bir kere reklama tıklasanız gun icinde baya reklam tiklamasi olur. bu da site icin baya gelir saglamasi, para kazanmasi demek. sitenin kazanmasi demek, bize kazandirmasi demek. o yuzden arkadaslar. hem kensimizi hem siteyi dusunerekten siteye girdigimiz gun en az 1 kez olmak uzere reklamlara tiklayalim. eger biz burada para kazanmak ixin bulunuyorsak siteyi de dusunmek gerekiyor acikxasi. sadece kendimize musluman olmayalim.

1

böyle bir durum olursa gerçekten güzel olur reklamlara tıklamak da zor değil zaten eğer böyle gerçekleşebilirse yapabiliriz.

2

valla kardeşim ben bazen yanlışlıkla tıklıyorum :)sitenin gelirini artırmak adına aslında çok güzel bir fikir. hem site kazanır , hem de biz.simdi ben bazı reklamları tikliyacam. diğer yazarlar da tıklarsa bence sorumani sitesinde kazanç geliri artar.