1

sorumani ailesi bu sabah erken saatte kalkan bir tek ben miyim?

sanırım bu sabah sanki ben tek buradayım çünkü sorulara cevap yoktur.

7 cevap
1

ben hafta sonları dahil her gün saat 06:00 itibariyle ayaktayım, çünkü namazımı ifa etmekteyim.

0

bugün pazar ve erkenci değilim tatil günü erken kalkmak için sebep lazım meşguliyet gerek

1

bende uyandım ama zorla uyandım bu saatte uyanılır mı bugün hafta sonu . neyse uyandık işte herkese bol kazançlar hadi soruları cevaplayalim.

1

yanlız değilsin erkencilerden ben de varım.sitede pek aktif olamıyorum ama idare ediyoruz yapacak bişey yok.

1

ben genelde sekizden itibaren girebiliyorum o da bebeğim bırakırsa elimden geldiğince cevapsız sorulara yöneliyorum. beyin bedava modu açıkken cevapsız sorulara kendileri cevap verseler bu kadar sorun olmaz. bazen çok sinirim bozuluyor.

1

yok bende varim da... iste yarin abimin nişani var. yapacagimiz seylrri son kez gozden geçirince siteye girmeye pek firsatim olmuyor malesef. şu yarini bir atlatayim, biraz fazla takilmaya baslarim sanirim. yani kac gundur de pek girmiyordum zaten. ozledim buralari. ;) suan kazanc olarak 9.24 varken de birakmak istemedim birazda acikcasi. yani yine 50 tl olunca odeme talebi gonderirim diye dusunuyorum cunku

1

sorumani ailesi olarak sabah erken saatlerinde hep kalkıyorum sabah ilk kalktığımda namaz kılıyorum namazdan sonra kahvaltı hazırlayıp kahvaltıdan sonra 7 buçukta sorumani sitesine girip yaklaşık bir buçuk iki saat site katılıyorum yani genelde hep sabah saatleri daha çok aktif oluyorum.