0

sadece diziler değil her şey neredeyse dijital ortama geçti. bankacılık işleri, resmi devler işleri, alım-satım, alışveriş artık her şey dijital ortamdan yapılıyor. bu yüzden dizilerinde bu platforma taşınması çok doğal. ve olması gereken bir şeydi.

0

dizilerin digital platforma geçmeye bsslamasi, bence guzel oldu. en azindan hem cocuklaein kolayca ulasamayacaklari bir yerde olmaya basladilar hem de daha kisalar ve oyuncularin sagliklari icin daha iyi. calisma sartlari o kadsr zor ki.

1

kaliteli diziler dijital platforma taşınmalı bu konuyu destekliyorum. mesela muhafız var netflixte. normal tv dizilerinden daha kaliteli. dijital platforma kaliteli dizileri taşırsak ekonomik anlamda da gelişmiş oluruz. yabancıların dizisini izleyip hayranlıkla bakıyoruz neden bizde o hayran olduğumuzdizileri çekmeyelim. ülkemiz de nerdeyse bilim kurguyla ilgili hiç film yok. bunları yapmalıyız ve umarım da yapıcağız.

0

televizyonda reklamlar çok uzun sürüyo dijital ortamdan izlemek daha hoşuma gidiyo

0

hepsi dijitale geçmeli kesinlikle çünkü televizyondan reklam seyretmekten nefret eden biri olarak gerçekten hiç sevmiyorum. televizyonda bir şeyler seyretme keyfi güzel ama ben artık televizyon seyretmiyorum. televizyon artık bir mecburiyet olmaktan çıktı ve herkes kaçıyor kimse de seyretmesin . 1000 tane gereksiz reklam seyretmek kadar kötüsü var mı dünyada .