0

evet var tüm eğitim süreçlerimi tamamlayıp yeterli tecrübe edinip, yurt dışına açılıp orada işimle ilgili diğer firmaları ziyaret ederek kendime vizyon kattıktan sonra istanbul'da farklı şekilde dizayn edilmiş kendi ofisimi açmak istiyorum. inşallah bir gün gerçek olur.

0

suan taksitlerimin bitmesi icin uğraşıyorum. ilk hedefim bu. bunlari bitirebilirsem cok iyi olacak. onun disinda kendi yerim olsa cok guzel olurdu ama onu simdilik askiya aliyorum. yani suan icin mutlu, huzurlu yuvami bir kurayim, kendi yerimi acmak filan sonraki is. herdeyi rayina oturtmaya calisiyorum suan. tam da bu zamanlarda aksilikler beni bulmaz inşallah. bakialim. nasip kismet hersey arkadasim.

0

evet, benim bir hedefim var. kitap okumayi cok sevdigim icin bir kitabevi acmayi cok istiyorum acikcasi. kitabevi acamasam bile soyle ufak bir ev yemekleri yapan bir cafe tarzi birsey acmak istiyorum. ev yemeklerinden ziyade soyle. manti, gozleme, iste nr bileyim..m sarma filan. sonra ev yapimi borek, sabahlari olacak sekilde corba ve kahvalti tabagi sunmak filan. sutlu tatlilar yapip dolaba koyup satmak filan. yani ufak bir dukkan olabilir. her kesime hitap edecek sekilde bif dukkan olabilir yani actigim kafe...

0

şuan tam bir hedef sayılamaz ama 600 lira kazanmam gerekiyor. onu kazanmaya uğraşıyorum. şimdilik küçük bir hedef diyebiliriz.

1

bu hayatak en büyük hedefim evlatlarıma güzel, mutlu, sağlıklı ve mümkün olduğunca iyi şartlar altında eğitimler aldırabilmek, güzel kaliteli meslek sahibi olmalarını temin etmektir. ve yine hayatımı ölene kadar allah'ın izin verdiği müddetçe sağlıklı ve mutlu sürdürebilmektir. ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmek, herkesin sıkıntılarona yardımcı olabilmektir.

0

hedefim allah ın rızasına uygun bir yaşam sürmek. para okul çoluk çocuk anne baba bunların hepsi onun rızası olmadıktan sonra bir ehemmiyeti ve ruh sağlığını getirmiyecektir.

0

çocukluğumdan beri hep polis olmak istemişimdir şuandaki hedefimde odur inşallah hedefime ulaşacağım bence her insanın en az 1 hedefi olmalıdır

0

ilk hedefim üniversiteyi bitirmek sonra atanmak istiyorum.