0

cocuk yasta cocukların telefona ilgisiyada vermek cok tehlıkelı cunku manyetık ve sebeke cocukları hasta eder.

0

çok yanlış hemde çok. fakat hiç yardincisi olmayan bebeğine bisielr hazırlamak zorunda olan anneler mecburen bu yola başvuruyor.

0

bebekleri telefonla meşgul etmek kesinlikle ve kesinlikle çok sakıncalıdır. hem radyasyon açısından hem de zihinsel gelişim açısından çok sakıncalı bir durumdur yapılmaması gerekir. zaten bebeğin uğraşabileceği zibilyon tane oyuncak ve benzeri şeyler varken neden radyasyon saçan bir alet bebeğe verilir ki. bebeğinin gelişimini düşünmüyosan onu hiç dünyaya getirmiycektin.

0

baba veya anne olmak lazım bence öncelikle . insanlar çocuk sahibi olmadan önce buna herkes kesinlikle olmaz cevabı verir . evet o küçük insanların gözlerine verdiği zarar ve bağımlılık yaratan yapısı gerçekten çok yanlış hareket gerçekten yapılmaması gereken şeyler. bir de şu kısım var evlatlarını sokağa çıkaramayan bir millet olduk o aile meşgul eden tek şey telefon ya da diğer teknolojik aletler. anne babanın da başka alternatif yaratması gerekir. işte bu da olmadığı için mecburlar.

0

haddinden fazla yanlış bir durum öğrenime aç olan çocuklarımıza bu hussuta gerekn önemi göstemiyor sussunda yeter pskolojisi ile bakıyoruz.

0

çok fazla telefon ile uğsraşmamak kaydıyla telefonla ugraşmalarının zararrı olmadığını düşünüyorum.