0

cevaplardaki kazanç oranlarının arttırılmasını ister misiniz?

ama gercekren crvaplardan kazandigimiz kazanclar farkedilir derecede bayagi dustu. yani bu konuda yonetimin birdeyler yqpmasi gerek. cevaplardaki kazanclar dusyugu icin cevap verenlerin sayisinda da bayagi dusus oldu. bence bunu goz ardi etmemelisiniz sorumani yönetimi.

5 cevap
0

sorumani yonetimi. sizden bu konuda ilk zamanlardaki kazanc oranlarini beklemememiz elbette olanaksiz. ama cevaplardaki kazanc oranlaeinin bu kadar dusmesi bircok kisiyi soru sormaya itiyor. aiz bu beyin bedava modunu o zamanlar cevapsiz soru kalmasin diye gelistirdiniz ama suan goruluyor ki kimse cevap yazmak istemiyor. yani o kadar ugrasmama bu kadar mi kazandim dusuncesi hakim herkeste. o yuzden cevaplardaki kazanclarin biraz olsun iyilestirilmesini istiyoruz sizden. eger arttirirsaniz ve derseniz ki reklamlara tiklayin daha fazla artis yapayim derseniz arkadaslaela beraber reklam da tiklariz. hatta ben daha fazla reklam tiklarim ki, sitenin aldigi odemeler daha da fazlalassin. odemeler fazlalassin ki bizim kazanclarimiza da zam yapin. yani gercekten cevaplardaki kazanc orantisi bu sekilde dusmeye devam ederse cevap veren kimse kalmayacak cunku sitede.

0

evet ben de fark ettim cevaplardan alınan kuruşlar baya düştü yani eskisi kadar olmasa da yine kuruş kuruş topluyoruz ama gerçekten sorumani sitesi bu duruma bir el atsa iyi olurdu biraz cevaplardan kazancınızı birazcık yükselseydi güzel olurdu.

0

çok isterim çünkü çok fazla uğraş gerektiriyor. oran biraz artsa çok iyi olur en azından iki katına çıksa iyi olur . çok fazla cevap yazıyoruz. elimizde bir şey yok bu kadar uğraştım yaklaşık bir aydır yazıyorum şu anda 24,5 liraya ulaştım bekliyorum bakalım.

0

cevaplardan elde edilen kazançların arttırılmasını herkes ister. arttırılsa güzel olur yine de az da olsa kazanıyoruz bence biraz daha kaliteli sorulara ve cevaplara ihtiyaç var.

0

bence cevaplardan kazanılan oran gayet normal. emek olmadan ekmek olmaz ne kadar soru cevaplarsan o kadar kazanıyosun. ne kadar artırabilirler ki. elinden geldiğince çok soru cevaplamaya çalış.