0

erkekler futbola değil takımlara hasta futbola hasta olsaydılar rakip takımın maçınıda izlerlerdi ama ülkemizde futbolun çok fazla konuşulduğu gerçek

1

bence futbol çok abartılıyor. ülkemiz de bir sürü spor var fakat. çoğuna destek verilmiyor. destek verilse yapılabilcek kazanılabilcek o kadar zaferler var ki ama destek veren yok sadece futbola takılı kalmış durumdayız.. birsürü sporumuz var bizim. neden sadece futbola ilgi bu kadar yani anlayabilmiş değilim. bizim karatemiz var taekwando muz var judomuz var masa tenisimiz var. bunlara da yeterince destek verilse sporcularımız bizim bayrağımızı dünyada dalganalandıracaklar. her spor özeldir. her spora destek verilmelidir. tabiki futbola da verilmeli ama diğer sporları unutmamalıyız.

0

aslında insanların eğlenme ihtiyacından kaynaklı bir şey erkeklerin futbolu sevme meselesi. çünkü genelde kadının sevmediği bir spor olduğu için aslında erkek erkeğe zaman geçirmek için kendilerine bir alan yaratma meselesi bu . bazen gerçekten insanların kendi ne özel alanlar yaratması gerekiyor. bence bu ihtiyaçtan kaynaklanıyor.

0

konu erkeklerin futbola hastalığı değil, konu insanların kendilerine bir meşgale bulamamasıdır. boş durulacağına dağ gezileri, doğa gezileri, trekking, yürüyüş, vücut sporları, yüzme gibi sporlar yapılsa, kitap okuma alışkanlığı kazanılsa daha iyi olurdu. spor yapmak ya da maç izlemek için gidiliyor, küfürler havada uçuşuyor, kol bacak kırık geliniyor. suratlar asık olmamalı. ben erkeğim merakım furbol maçlarını izlemek, küfür etmem.