2

kadınlara yönelik cinayetler ne zaman son bulur?

eksici arkadas. eksile eksile. senin aklina gelmiyor diyr bu fesatlik. :d

4 cevap
2

kadınlara yönelik şiddetin hiçbir zaman duracağına inanmıyorum çünkü gün geçtikçe kadınlarımıza ve küçük kızlarımıza hem şiddet hem de tecavüze maruz kalıyorlar onu da kalmayıp da küçük kızlarımızı öldürüp kenara atıyorlar gerçekten bu cinayetler ve bu çocuklarımızın bir an önce bu şiddetten ve tacizden tecavüz dan kurtulmaları gerek ama bunu hiçbir zaman önüne geçileceğini inanmıyorum çünkü kadınlara şiddet eden ve küçük kızlarımıza tacizde bulunan ahlaksız insanlar birkaç ay içerde yatıp serbest çıkıyorlar elini kolunu sallayarak insan içine çıkabiliyorlar. eğer bu tür insanlara idam cezası gelmese kadınlara şiddetin hiçbir zaman duracağını inanmıyorum.

0

son bulacagini dusunmuyorum ben kadin cinayetlerinin. bosandigi esini "benden bosanamaz" diye öldurebiliyor. boyle bir durum kac kere haberlere cikti. toplumun buyuk bir ahlak dersinden gecmesi lazim. yoksa daha kotuye gidecrk bu durum.

1

kadinlara yönelik cinayetletin oyle kolay kolay son bulacagini dusunmuyorum. son zamanlarda kadinlara yonelik o kadar cok siddet ve cinayet haberi artti ki. anlatamam. yani bu cinayetleri işleyen ve siddet uygulayan kisilerin cezalarını cezaevlerinde degil de, psikolojik destek gormeleri ve yardim kuruluslarinda gönüllu birey olarak calistirilmasi taraftariyim. yokda bu tip kisilerin kolayca dusuncelerini degistireceklerini dusunmuyorum. yani bu kisilerin cezaevinde sadece bos yere yatarak degil de islah edilmeye calisilarak cezasini cekmeleri taraftariyim. ve bir sure kadin feminist orgutleri icerisinde yer almalari saglanmali diye dusunuyorum. bunlari zoraki olarak yaptirmak zaten o bireylere en buyuk ceza olacaktir. cezaevlerinde bos yere yatacaklari yerlerdr en azindan bu srkilde bu kisilerin islah edilmesi gerektigini dusunuyorum. ilkokul, ortaokul ve lise cağındaki cocuklaeimiz icinde bu kisilerin ne kadar kotu şeyler yaptığını ve boylesinr bir crza aldiklsrini gostermek amaciyla calistirildiklari, islah edildikleri yerlere goturulebilirler. ayni sekilde tacizci ve tecavuzcu kisilerinde bu tarz bir islah etme yontemi secilebilir. cezaevlerini yok yere meşgul etmesinler.

2

kadınlara yönelik şiddet ne zaman son bulur ben de tam olarak bilemiyorum kardesim. özellikle de son yıllarda oldukça arttı ve ben de çok şiddet görmüş biri olarak zamanında söyleyecek pek bir şey bulamıyorum açıkçası kardeşim. sadece benimle aynı kaderi paylaşan kadınlara çok üzülüyorum. allah yardımcıları olsun.