1
0

yani benim ekmeksiz yedigim zamanlar oldu. bazen evde patates kofte filan kizartiyorum, ekmeksiz yedigim filan oluyor yani. ya da kahvaltida ekmek kullanmadigim oluyor. yani o kadar cok cesit oluyor ki sofrada, ekmekle değil de sofradakilerle karnimi doyurayim istiyorum. bali receli filan kaşar peynirine basip yiyorum fipan. yani illa ekmege gerek yok yani. :)

0

tabii ki de tercih edenler vardır ama ben ekmeksiz bir yemeğe başlamam. ekmeğin hayatımızdaki yeri büyüktür benim fikrimce yemeklerde ekmeksiz yediğim zaman hiçbir zaman doymam ve hiçbir şekilde tat alamamam. ve bu sayede de aç kalırım diye düşünüyorum. etmeyi tercih ederim ama belediyenin sattığı halk ekmeklerini tercih ederim fırın ekmekleri hiçbir şekilde doyurmaz düşüncelerim bunlardır.

0

ekmeksiz yemek yenir makarna yerken ben ekmeğe ihtiyaç duymuyorum pilavı yerkende ekmeğe itiyaç yoktur aslında ama pilavla ekmek yiyeni gördüm renkler ve zevkler tartışılmazdır kişinin kendisine kalmış ekmeğe ihtiyaç duyarsa yer duymazsa yemez

0

yiyenler vardır illaki ama ekmeksiz karın doymaz yemek yediğiniz zaman. ekmekle yemek dha iyiy olacaktır.

0

ekmeksiz yemek yenilir hatta bazı yemekleri ekmekle yenilmez örneğin makara

0

ekmeksiz yemek sağlıklı olandır, özellikle akşam yemeklerinde. ama sağlam ve sağlıklı bir kahvaltı için ekmeğin önemli olduğunu düşünüyorum .

0

ekmeksiz yemek yersem aç kalırım yav. ekmeksiz yemek yenmez.

0

ben akşam yemeklerinde ekmek tüketmiyorum ama sabah kahbaltisini ekmeksiz yapamam.

1

yani ben kendi adıma konusuyum, makarna vs varsa yemekte ekmeği pek aramam ama kahvaltı yaparken illaki ekmek olucak, doymuyorum ekmeksiz.

1

evet ekmeksiz yemek yenir. eğer kilolu veya kilolarınız fazla ise kalemlerimizi azaltmak için yemek yerken ekmek kullanmayın .ayrıca karbonhidrat içeren tüm tahıllı yemekler ekmek gerektirmiyor. örneğin makarna bulgur pilav sarma dolma gibi yemekler ekmek gerektirmeyen doyurabilen yemeklerdir.