0

boş vaktim pek fazla olmasa da, arada girip vakit geçirebileceğim bir platform buradan pek fazla bir gelir beklentim yok açıkçası.. ama deneyip görücez:))

0

ödeme yapacaklarına inansam referans kasacağım ama bakalım hafta içi yapılacak yazmışlar

0

telefon parasi cikana kadar insallah bakalim ne olacak

0

yani ben sorumani sitesinde genellikle ben kendime hiçbir zaman hedef koymadım kazanç için yani elimden geldiği kadar ödeme talebine ulaşmak için çalışıyorum ödeme talebi limitine ulaştığım zaman niye 5 tl fazla ya 10 tl fazla olarak ödeme talebinde bulundum ya da tam limitte bulunurum yani daha buradaki kazançlar için ben hedef koymuyorum yavaş yavaş biriktirmeye çalışıyorum yani ödeme talebinde gelirsen de o da bana yeter en azından bir kaç tl alıyoruz o da iyidir yani ek gelir olarak evimize katkıda oluyoruz.

0

burada geçirebileceğim vakit kısıtlı olduğu için çok fazla birşey olacağını zannetmiyorum. ama yine de akmasa damlar . ayrıca burası bir nevi terapi de oluyor , yani manevi kazanç da söz konusu benim açımdan .

0

en az limite ulaşsam dua edecem çok zor öylesine yazıyom ben

2

valla ne kadara kadar ulasabilirsem. oyle soyleyeyim. bir ilaca başladım ve sigorta kapsaminda olmadigi icin budada bieaz para biriktirmek istiyorum. ve bu ilaci da 6 ay araliksiz kullanacagim. tam 28 gunluk bir ilac.bakalim ne olqcwk. grcen aldigim odeme ile birlikte bir ilac kutusunun parasini cikardim.