0

aşık olduğum bir kız vardı lise yıllarında iken, lise son sınıf öğrencisiyim o zamanlar ve hasta bir kız arkadaşım vardı.ben de hastayım epilepsiyim, kız arkadaşım da rahatsızdı ve aramız çok iyiydi onunla.birlikte bir çok şeyin üzerinden geldik, bir gün ona aşık olduğumu söylemek istedim ve ona söyledim aşık olduğumu söyledim ama o zamanlar da ailelerimiz sıkıntılıydı ailesi tarafından kız arkadaşım çok şiddet görüyordu, bunu bildiğim halde hiçbişey yapamamak adama koyuyordu her defasında ve çok ağladım onun için.bir süre birlikte çok güzel vakit geçirdik, bir gün ona açıldım söyledim.bir daha hayatımda onun gibi bir güzelliğe denk rast gelmedim, gelemem de sanıyorum.aşık olmak çok güzel bişey ama altından kalkmak da zor çünkü bazen çok iyi bir hayata sahip olmak varken,bazen de sürünüyor insan aşk söz konusu olunca.

1

mesela böyle insan aşık olduğu kişiyi söylemeye çekindiğin zaman yani ne kadar da söylemese halde hareketinden karşındaki anlayacak hale gelir senin ona aşık olduk yani bence söylemene gerek kalmayabilir.

0

karşıdakı kişinin de duygularindan eminsen söylemek çok zor olmaz ama emin değilsek bu bir cesaret işidir. cesaret gelince çıkıp karsinina söylerdim.

0

telefondan bi mesaj atardım eğer kabul etmese rezil olmazdım en azından

1

çok güzel bir soru açıkçası doğru söylemek gerekirse o zaman insanda söylemeye cesareti olmaz.

1

hep yaptığım birşey beklemek başkasına fırsat vermektir.gururun mu yıkılcak rencide mi olcaksın ezilcekmisin yada ne bileyim rezil mi olcaksın ol bu hayatı bi defa yasıyorsunuz karşısına cıkıp medeni bir insan gibi hoşlandığını tanışabilirmiyiz sorusunu sor

1

ben böyle şeylerin bir kere yaşandığına inanan biriyim. bu sebeple bunun itiraf edilesi bir duygu olduğunu düşünmüyorum. belirli bir süreçte kendi kendine oluşan bazı durumlar vardır. bu durumlar oluştuktan sonra duygular kendiliğinden belli olur, ve böyle bir yükünüz kalmamış olur. kısaca itiraf yok, sadece sabır sabır sabır.

1

en mantıklısı çok uzatmadan söylemek. uzattıkça korkmaya çekinmeye başlıyosunuz. bir yere davet edebilirsiniz.

1

gider önünde takılır düşerdim sonra elimi ona uzattım bu hayatta sana tutunabilir miyim derdim.