0

çok uzun bir yaşam kalitesine sahiptir, çoğunlukla büyük heveslerle tutulan evlerde ilerleyen zamanlarda parasızlık ve açlık sıkıntıları baş göstermektedir.

0

öğrenci evinin avantajları var ama ne zaman taşır da var. öğrenci evinde daha çok ne bulduysan yenir tarzında bir yaşama sahipler tabii ki belli bir düzende var. öğrenci evinde daha çok makarna pişti için genel yemek bu oluyor. bence rahat olması açısından çok iyi en azından istediğin zaman da gelip gidiyorsun istediğini yapabiliyorsun.

1

öğrenci evi dezavantajları var ama öğrencinin o ortama oradaki yeni arkadaşlara ayak uydurması lazım ailesinden daha önce hiç uzaklaşmamız bir öğrenci bir anda kendini bir öğrenci evinde gördüğün zaman hayat biraz ona zor olur çünkü yaşadığı sürece hep ailesiyle yaşamış ve üniversite yıllarında ayrı yaşamak için öğrenci evine yerleşmiş bir öğrenci bence onun için biraz zor olabilir.

2

öğrenci evinin faydası olduğu kadar bence bir dezavantajı da vardır.çünkü aynı evde kalınan kişilerle anlaşılmayabilir iş paylaşımı yapılamayabilir ve ders çalışmak ne kadar doğru onu bilemem ya da fırsat bulunabilir mi hasta rahatlık açısından güzel bir kişinin gelişmesine de katkı sağlar en azından tek başına bir yaşam sürdürebilir onun dışında maddi yönden biraz sıkıntıya düşürebilir.