0

saç derisi ne kadar nemliyse saç o kadar uzar ve sağlıklı olur. papatya suyuyla saçı yıkamak, saç derisine yağ ile masaj yapmak, sarımsak kürü falan saçı uzatır ama daha çok saçınızı düzenli yıkamak ve krem kullanmak uzatır. normalde uzayacağından ekstra hızda uzasın diye uğraşmanın anlamı da yok yani iki ayda uzasa nolur iki buçuk ayda uzasa nolur. zaten hızlı uzatmaktan kastımız da omzundaki saçı sabah beline getirmek falan değil 25 günde geleceği boya 20 günde gelir en fazla. nasıl olsa uzayacak o yüzden uzamadan önce kısa halinin tadını çıkarın çünkü kadın milleti değişiktir saçı uzayınca da kısa saça imrenneye başlar. ben öyleydim. şimdi iki senedir saçım kısaydı yeni yeni uzattığım için uzun halini sevdim ama bi üç beş ay sonra da kısa saç da kısa saç diye tutturabilirim benim sağum solum belli olmaz hemen yarın bile kestirebilirim insan deli olmasın

0

saçın çabuk uzaması için fazla yöntem yoktur.bunlar saçları sık sık yıkamak.besleyici krem sürmek.saçların kısa sürede uzamama sebepleri ise stres ve mutsuzluktur.stresli olduğunuzda veya mutsuz olduğunuzda beyin kendini o düşünceye yorar.

0

her kız saçların uzun olmasını ister bazen de kestirdiğimiz için hiçbir şekilde saçlarımızı o zaman hep kısa kalır. saçlarımızın uzun olması için özellikle de benim de uyguladığım soğan suyu oldukça etkili. bir baş soğanı ikiye ayırıp bir suyun içine koyuyoruz bir bardak veya 4 bardak su da olabilir daha sonra içine 2 diş sarımsak koyularak iyice 15 dakika kaynatılır. daha sonra süzüp saçımıza uygulamalıyız bir tülbent yardımıyla kapatılır ve 15 dakika bekledikten sonra doğal bir şampuan ile yıkanması gerekir.soğan suyu ve sarımsak hiçbir şekilde koku yapmıyor yıkadıktan sonra zaten iki üç sefer yıkadıktan sonra hiçbir şekilde bir şey kalmıyor benim sık sık uyguladığım yöntemlerden birisi gerçekten çok faydasını gördüm. bu maskeyi uygulanabilir gerçekten çok faydasını görürsün.

0

2 günde bi yıkamak lazım koparmamak gerekli birde ayda bi uclarindan kesmek büyümesini sağlayacaktır

0

elma sirkesi: sirke nazikce saç derisini temizler ve saç büyümesini hızlandırır saç derisinin ph sengeaini korur. saçınızı yıkayın. sağlıklı ve parlak saçlar elde etmek için saçlarınızı yıkadıktan sonra son durulama olarak elma sirkesi kullanın.

0

yılan yağını denemelisiniz harika sonuçlar elde etmiş olursunuz. kokusu kötü olsada saçlara hem canlılık verir hemde uzamasına yardımcı olur .

0

kına yakmak çok hızlı uzatır saçları. :) hele içine zeytinyağı, badem yağı gibi besleyici maddeler konulursa...

bir de eskiler "saç sefadan, tırnak cefadan uzar." derler... stresten uzak durmak, psikolojiyi sağlam turmak, mutluluk hali saçın uzamasına yardımcı olur.

0

saç uzatmakda en büyük yardım kuaförünüzle ilk önce bir şekil belirlemek istenilen yerler kestirilip istenilmeyen yerler kestirilmemelidir.

0

saç sefadan uzar. sefalı yaşayan yeter