0

yani bütün dersleri aynı günde çalışmaya kalksak işin içinden çıkamam sadece belirli dersleri seçelim işte bugün buna çalışacağım benim konu tekrar yaparım soru falan çözelim genelde zaten matematik çalışıyorum.

1

aslında dersler için saatler belirlenip mesela hangi saatte hangi ders çalışacağını belirlerse öyle daha çok güzel olur ve ne çalıştığını bilir ama aynı günde bütün dersleri iç içe çalıştığı zaman insanın kafası baya yorulur ve hiçbir şey dersten anlamaz ben bazen kızma diyorum kendine bir program hazırla mesela her ders için bir saat belirle ve öyle çalış öyle daha kafan yatıyor ama sanırım o da hepsi iç içe çalışıyor sanki bugün yeni kendine programlama yaptı ve saatleri belirledi.

0

ben şöyle yapmayı tercih ediyorum. okulda dinlediğim dersleri eve geldiğim de kendimi çok yormuycak şekilde konu tekrarı yapıyorum. zaten günde en fazla 4-5 farklı ders oluyor. eve gelip konu tekrarı yaptıktan sonra üstüne de konularla alakalı bir kaç test çözerseniz. konu'yu güzelce kavramış olursunuz.