0

benim isteği gelmesini istediğim özelliklerin en başında ödeme yöntemlerini değişik yöntemler de getirilmesidir. mesela siteye ödeme yöntemi olarak ininal papara gibi ödeme yöntemleri getirilebilir bu özellik geldiği takdirde siteye daha çok kullanıcı yazar gelecek ve sitenin iti artacak yöneticiler daha çok kazanacaklardır. ardından sitenin ara yüzü değiştirilebilir kişiye özel renk seçenekleri gelebilir. diğer arkadaşlarımın da dediği gibi mesaj özelliğinin biraz daha geliştirilmesi gerekmekte ben genelde bir arkadaşıma yazı yazdığım zaman yanlış yaptığında o yazıyı silemiyorum ve bu durum can sıkıcı bir durum haline geliyor. ardından sitenin sayfaları daha göz alıcı ve güzel bir şekle getirilebilir onun dışında bildirimler özelliği daha açık ve güzel bir şekilde gösterilebilir. mesela site güvenilir mi arttırılması için site yönetiminin bir panel açıp mesela 3 tık işaretini bastığımız zaman kazanç profil çıkış yap gibi göstergeler oluyor ya oraya ödemeler butonu ekleyip hangi sırada olduğumuzu göstermesi daha açık bir şekilde efor sarf etmesi olabilir. son olarak da site güvenilir olduğunu kanıtlaması için yine aynı bir şekilde panel açılıp paneli ödeme kanıtları koyulabilir bu sayede sitenin güvenilir olduğunu herkes anlayıp siteye sürekli akan edip burada zaman geçirebilirler. siteye gelmesini istediğim özellikler bunlardır.bunların dışında bir özellik gelmesini istemem.düşüncelerim bu şekildedir.

1

olmaz miii... gorsel ekleme gelebilir. kisi engelleme gelsin. şu eksici arkadasin kim oldugunu biliyorum. onu engelleyecegim. dinden imandan bahseder birde, burada insanlarin kazanc algoritmasiyla oynuyor. bu sefer soru sorduk diye sana, bana ve 2 arkadasa daha eksi atiyor beyfendi. farketmedik zannetti zaar. onu sikayet etmiyorsak belki borcu harci vardir, buradan kendine bir destek sagliyordur diye gikimizi cikarmiyoruz. onun icin engelleme gelebilir. mesaj bolumu tamamen elden gecirilmeli. aralik ayindan beti oraya yenilik gelecek deniliyor ama hala birseylerini goremedik. cevaplardaki kazanc algoritmasi eski haline glemese bile bir tik yukaei cekilmesini istiyorum. bu kazanclarla cevap yazmamiz gercekten zor. sonraa.. sorulaein tamamen ucretsiz hale gelmesi lazim. sitede osmanli padisahlaei kac kere soruldu ama bir bikamasilar su padisahlardan.

2

siteye eklenmesini istediğim özellikler, msjlarin silinme özelliği olması ve yanlış bir cevap yazdığımız zaman düzeltme özelliği olması son olarak ta biraz kazançlara zam yapılması. :)