0

kokusunun insanı ferahlattığı ve kalıcı olduğu için çok tercih edilir. özellikle tütün ve limon kolonyaları her evde mutlaka vardır ve kullanılır. çoğu koku veren şeylerden parfüm, deodorant gibi daha fazla koku verdiği ve kalıcı olduğu için çok tercih edilir.

0

kolonya günümüzde ve gelecekte de kullanılması fazlası ile hedeflenen bir bütündür yani kokudur. kolonya bayramlarda ve özel günlerde fazlasıyla tercih edilmelidir. kolonyanın başlıca tutulması ve tercih edilmesinin sebepleri basınca da bu şekildedir çünkü hayatımızda kolonya büyük bir yer edinmiş düğünlerde bayramlarda ve normal olarak kullanımlarda sürekli tercih edilmektedir tercih edilmesinin sebebi de bu şekildedir. ben kendimde tercih etmekteyim aslan parfüm gibi zararlı maddeleri kullanmam çünkü kolonya bana daha yararlı ve güzel gelmektedir ablası ile kolonya kullanırım koyan bittiğinde anında gider doldurdum ben sürekli kullanmaya devam ederim benim tercihim kolay yazlık parfümler çok iyi gelmemektedir hem dışarıya olsun hem de bizim vücudumuzu olsun ama kolonyanın öyle bir sıkıntısı yoktur kolonyanın tercih edilmesinin sebebi de başlıca bunlardır.

0

kolonya hem antiseptik özelliği hem de ferahlatıcı etkisi nedeniyle tercih edilmektedir. ayrıca verdiği hoş kokuyla da insana huzur verir. tabi ki zarar görmemek adına kolonyanın kaliteli ve derecesinin de uygun olması önemlidir.

0

güzel koktuğu için. yani ben evdeki kolonyanın bitmesine yakın yeniden alırım. yani limon kolonyasının özellikle kokusuna bayılıyorum yani. son zamanlarda bazı çiçek ve meyvelerinde çanta boy kolonyaları da çıkmaya başladı hatta. mandalina, incir, gibi giib..