0

ben kendimce düğün konvoyları na fazlası ile karşıyımıdır. düğün konvoylarının yapılması çok yapılması çok saçma bir olay gibi gelmektedir bana. anlamadığım nokta ise kişiler evlenmişler ve yuvalarını kurmuşlar düğününü yapmışlar farklı aktivitelerini yapmışlar neden böyle bir saçmalık adım atıyorlar anlamıyorum yollarda giderken kornaya basıyorlar ve fazlası ile hem etrafa zarar veriyorlar hem de ses kirliliği yapıyorlar . tabii ki de evde oturan insanlar tabii ki de evde oturan insanlar bu sesten rahatsız oluyorlar ve dışarıdaki canlılar dahi rahatsız oluyorlar. daha iki gün önce daha iki gün önce yaşanmış bir olay başımdan geçti anlatayım bizim evimizin önünde düğün vardı ve bu düğün bittikten sonra kornaya bastık konvoy yaptılar ve yaşlı anneannem bizim yanımızda kalıyordu ve de o da dahil ben de fazlası ile rahatsız oldum anneannem ise de bu konu hakkındaki arabaların konvoy yaptıkları rahatsızlıktan dolayı düşüncelerini belirtti ve kızdığını söyledi. şunu da ekleyeyim ki o konvoy ile gider iken bir de sadece kornaya basmak değil canına ise son ses keyiften müzik açıp dışarıya bağıranlar ve dışarıya silah sıkanlar da var idi yani devletimizin bir yasak çıkartıp bu durumun önüne fazlası durumun önüne fazlası ile geçmesi gerek. düşüncelerim bu şekildedir ve fazlası ile abartılan bir durumdur diye düşüncelerim bu şekildedir ve fazlası ile abartılan bir durumdur diye düşünüyorum.

1

düğün konvoyları na karşı değilim ben ben de birçok düğün kovboylarla katıldım ama düğün konvoyları havaya silah sıkarak ateşe istiyorlar ve ben o konuda çok rahatsızım yani genellikle eskiden çok böyledi şu anda öyle bir şey pek fazla yoktur şu anda genellikle herkes düğün salonlarda düğün yaptıkları için pek fazla komboy yapmıyorlar yapsa da sadece şehir içi geziyorlar ama bence doğru bir şey değil kovboy yapıp silah patlatmak.

1

düğün konvoyuna karşı değilim, ancak konboylarda silah atılması, ateş edilmesi, egzoz patlatılması, drift yapılmasına karşıyım.