0

günümüz artık internet günümüz artık internet çağı oldu ve fazlasıyla herkes para kazanmaya başladı. herkes artık internetten bir para kazanmanın herkes artık internetten bir para kazanmanın yolunu arıyor ve bu internetten kazancın yerini de evde oturarak para kazanmaya başlıyor. sorduğun bu sorudan 2 tane süt çıkarıyorum tekin de evde oturarak internetten bir kazanç sağlamak diğerinde ise evde bakıcılık yaparak sağlamak bence çok kolay bir durum böyle düşünüyorum herkes yattığı yerden para alır düşüncelerim bunlar.

0

evde çalışmak genel itibariyle tek başına çalışmayı seven ve tek başına çalışılmaya müsait olan işler için gayet güzel bir meslek dalı. her meslek kolunda uygulanamasa bile özellikle günümüz teknolojisi ve bilgisayar ağırlıklı çalışan insanların yapabileceği bir meslek. eğer ki kişi kendi öz çalışma disiplinine sahip ise ve çalışma saatlerini kendisi planlayıp sorumluluğunu almış olduğu işi başarılı bir şekilde ve zamanında tamamlayabiliyor ise evde çalışmak bu kişiler için faydalıdır. çünkü gerek iş ortamında arkadaşlarıyla muhabbet için ayırdığı zamanı bu işi ayırabilmesi gerekse işe gelip giderken yolda geçirmiş olacağı zamanı yine kendi evde işe ayırabilecek olması verimliliği arttıran nedenlerden bazılarıdır. ayrıca evde çalışan kişi eğer ki günlük değil belli bir periyotta tamamlamayı taahhüt ettiği işi evde kendi isteyerek istediği zamanda bitirip,daha kısa sürede tamamlayabilir.evde çalışmanın dezavantajlarına gelecek olursam, ilk aklıma gelen kişinin iş disiplininden uzaklaşarak,normal hayatta iş için ayırdığı zamanı ve verimliliği düşürerek sorumluluğu almış olduğu veya tamamlamaya vaat ettiği işi zamanında tamamlayarak gelir ve itibar kaybına uğrayabilir.kişinin sadece is hayatını,sosyal, aile ve tüm diğer alanlarını olumsuz olarak etkileyen bir neden haline gelir.

0

ya aslinda guzel. yolda gecirecegin zamani, evinde grciriyorsun. ne guzel. yani su sorumani daha guzel kazanc saglasa hic is aramam sahsen. yani aylik olarak guzel para kazandiriyor diye. yani nasilsa ailemle birlikte yasiyorum ve para bana kaliyor diye. belki biriktirir, evimin yqkinlarinda bir dukkan acarim. cafe isletirim. malum gencler yeni cafeler kesfetmeyi cok seviyor.