0

benim fikrimce ikisi de değil çünkü ülkemizde bu sektörde fazlasıyla şişme bulunmakta ve bu sektörde herkes kendi kafasına göre bir dizi yapmaktadır. ve bu durum can sıkıcı bir hale gelmektedir savaşçı dizisi karakterleri ile olsun silah mermileri sesi olsun görüntü kalitesi olsun bana çok saçma gelmektedir. diğer bir yandan ve izleyici kitlesi pek yüksek değil ama yine de pek izle numaraları izleyecek bir düz olmadığı zaman izlemeyi tercih ederim. diğer yandan diriliş ertuğrul dizi dünyada bir rekor kırmış dizidir ama benim gözümde bir rekor kırdığı bulunmamaktadır ve oyuncuların oynayışı ve karakterlerin yapıldı çok dandik saçma gelmektedir bana yani demek istediğim bu diziler çok saçmaladı ve fazlası ile abartıldı eskiden bu dizilerde pek yoktu izlenir de tutulurdu ama nereden baksanız her bir kanalın kendine özel savaş dizisi tarih dizisi bulunmakta.bu sayede de ziyade olacak şekilde izlenme düşüşü yaşanıyor.yani demek istediğim ikiside hiçbir şekilde tercihim değildir.düşüncelerim bunlardır.

0

diziler içerisinde diriliş ertuğrul dizisini izliyorum. savaşçı dizisinin bir bölümünü de izlemiştim.o yüzden her ikisi ile ilgili yorum yapacak olursam ben daha çok tarihi dizileri sevdiğim için diriliş ertuğrul dizisini takip ediyorum. özellikle bu bu dizideki savaş sahneleri dönemin koşullarına uygun olarak yapılıyor ve gayet de bu yönden başarılı. oyuncuların kılık kıyafeti ve filmin çekilmiş ortamda dönemin koşullarına uygun olarak yansıtılmış gözüküyor. bu diziyle ilgili söyleyebileceğim tek oğlum cinsel bunca sezondur hala daha aynı dönemin koşullarını yansıtıyor olması hani birazcık da artık osmanlı devleti'nin kuruluş aşamasına doğru ilerlese sanki daha iyi olacak gibi gözüküyor. savaşçı dizisi ise ,genel olarak türk askerinin kılık kıyafetine uygun kıyafetlerle bezenmiş ve günümüz teknolojisi kullanılarak gerek aksiyon gerek tefek boyutunda teknolojinin nimetlerinin kullanılmış olduğu bir dizi. bundan film gerçekten başarılı hatta dağ 2 filminin oyuncu bazılarının da dizinin kadrosunda olması diziyi daha bir izlenir hale getiriyor. fakat bu diziyi baştan itibaren izleyemediğim için ve her diziye ayırabilecek zaman zamanım çok olmadığından dolayı maalesef bu kaliteli diziyi izleyemiyorum.

0

ben ne diriliş ertuğrul ne de savaşçı dizisini izliyorum yani bütün dizilerin konuları hemen hemen aynı türkiye'de bir de pek bana hitap eden diziler değil

1

ben diriliş ertuğrul isimli diziyi izliyorum. yani savaşçı isimli diziyi hiç seyretmedim.