1

en sevmediğim insan tipi sürekli kendini öyle anlatan ve kendini beğenen ve sanki kendisinden başka hiç kimse bir şey yaramıyor sadece hep kendisini üstün gören insanlardan hoşlanmıyorum ve insanların ikiyüzlü olup kurtlarla beraber kuzuları yiyip sahibiyle beraber ağlayanlar öyle hilebaz samimiyetsiz boşboğaz insanları hiç sevmiyorum.

0

en sevmediğim insan tipi karakterleri genellikle kişilerin yanında menfaat için duran kişiler ve işleri düştüğü zaman sana kardeşim deyip güzel muamele uygulayıp sonradan işleri bittiği zaman yanınızdan gidip bize ters davranan kişilerdir. bu kişilere çok fazlasıyla sinir olmak dayım ve benim fazlasıyla gıcık tutturmaktadırlar. hala günümüzde de böyle kişiler ile karşılaşmaktayız bu kişiler sürekli menfaat için yanıma gelip konuşuyorlar işleri düşmediği zaman ise ters bir şekilde davranıp beni resmen ileri itekliyorlar.düşüncelerim bunalrdır.

0

en sevmediğim insan tipi sürekli kendini öven egoist ve bencil insanlardır genellikle bu kişiliklere sahip olan bireylerden uzak durmaya çalışıyorum eğer bu kişiler hayatımda yer alıyorsa da hemen çıkarıyorum.